Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απίστευτο κύκλωμα πλαστογράφησης διαβατηρίων με συμμετοχή έξι αστυνομικών


Μεγάλη δικογραφία για την εμπλοκή περίπου 30-35 ατόμων – ανάμεσα σε αυτούς  έξι αστυνομικοί που υπηρετούν σε 3-4 αστυνομικά τμήματα της Αττικής –  σε μαζική παραγωγή πλαστών διαβατηρίων που δίνονταν σε κακοποιούς, κυκλώματα  δουλεμπόρων κλπ., φέρεται -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – να έχει σχηματίσει μετά από πολύμηνη-συγκροτημένη έρευνα η Υπηρεσία  Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, σχετικά στοιχεία είχαν αναδειχθεί προ μερικών μηνών όμως υπήρξε περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που ανέδειξε νέο κύκλο εμπλεκομένων ενώ ο τζίρος του κυκλώματος υπολογίζεται ότι προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρω.  Χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Άνοιξαν η δουλειές ήρθε η ανάπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις η έρευνα έγινε το 2018 !!!! Είχαμε και τότε ανάπτυξη, πριν γράψεις την κοτσάνα σου κ διάβασε πρώτα δεξιά αριστερά και μετα σκεψου και γράψτε

      Διαγραφή
    2. Σώπα είδες κάπου να γράφει 2018 η λόγο της μεγάλης εξυπνάδας σου έτσι το συμπερανες όποιος και να έρθει για τα χειρότερα πάμε

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν και αλλού ειδήσεις αλλά εσύ έμαθες να πατάς αυτό που σε έβαλαν στα αγαπημένα

      Διαγραφή
    4. Εγώ αυτό διάβασα αυτό σχολίασα δεν έχω τόσο μυαλό σαν εσένα να διαβάζω αλλού και να σχολιάζω εδώ σαν εσενα

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε φιλαράκι ας πούμε τι ακριβώς κάνεις;Απαντάς στον εαυτό σου;;;Τόσο πια;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.