Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών: Παρουσίαση του λευκώματος "«Ἀγαπητές Ἑλληνίδες!» Γράμματα από το αλβανικό μέτωπο" (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στις 7.00 το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο Γιαννιτσών από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών η παρουσίαση του λευκώματος «Ἀγαπητές Ἑλληνίδες!» Γράμματα από το αλβανικό μέτωπο, του οποίου η έκδοση υλοποιήθηκε από κοινού με το Λύκειο των Ελληνίδων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Το λεύκωμα παρουσίασε η συγγραφέας Μαρία Κόντζογλου, ενώ στην εκδήλωση μίλησε ο Γιαννιτσιώτης Διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχος Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης. 
Παραβρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνης Οικονόμου, οι Δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας Γρηγόρης Στάμκος και Δημήτρης Γιάννου, οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Υποδιοικητής του Γ’  Σώματος Στρατού Υποστράτηγος Αναστάσιος Σπανός, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών π. Ιωάννης Σπυρίδης, εκπρόσωποι φορέων, αντιδήμαρχοι του δήμου Πέλλας, κ.α.
leegil
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.