Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΔημΤο Αλμωπίας ευχαριστεί όλους για την δυναμική παρουσία στην κοπή της βασιλόπιτας


Στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ, παρουσία εκατοντάδων φίλων και στελεχών της παράταξης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα,  η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Αλμωπίας,  με επίσημο προσκεκλημένο του Προέδρου, Γιώργου Τζάτση,  τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κωσταντίνο Σκρέκα. 

Την ευχή της Βασιλόπιτας διάβασαν οι πατέρες της εκκλησίας, Βασίλειος Αψάλου και Παύλος Λυκοστόμου,  ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι κ.κ.,  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Σκρέκας, οι Βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης και Λάκης Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής,  ο Δήμαρχος Αριδαίας κ. Μπάτσης Χρήστος, ο Δήμαρχος Εδέσσης Δημήτρης Γιάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης,  ο Γραμματέας της Πολιτικής επιτροπής του κόμματος Νίκος Θωμαίδης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Πρόεδρος Δημ.το Σκύδρας Μάκης Δημητριάδης, ο Τομεάρχης Μητρώου Πολιτικών Στελεχών και πολιτευτής Στάθης Φουντουκίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεοδόσης Ουραηλίδης,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Δημήτρης Βέσκος, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Χρίστος Μπίνος,  ο Γραμματέας της Δημ.το Αλμωπίας Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο Ταμίας Δόκος Γεώργιος, τα εκλεγμένα μέλη Χαράλαμπος  Αντωνιάδης, Νίκος Τοπάλης, Ούτσκας Πέτρος, η Πολιτευτής Νίκη Ποζίδου, ο Πρόεδρος της Δημ.Το  Εδέσσης Κώστας Μπατσίρης, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής  Αριδαίας Μίτκας Χρήστος, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας, μέλη της ΝΟΔΕ και των Δημ.το Εδέσσης, Σκύδρας, και Πέλλας,  εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης του Νομού και πλήθος κόσμου. 

Την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Τοπικής κ. Σταύρος Καραγεωργιάδης ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Είπε: 

" Η Δημοτική τοπική Οργάνωση Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας σας καλωσορίζει και σας ευχαριστεί που με την παρουσία σας τιμάτε την σημερινή μας εκδήλωση. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη τιμή για την Δημοτική Τοπική μας Οργάνωση, για τον Πρόεδρο μας Γιώργο Τζάτση και για το συμβούλιο μας, που είστε όλοι σήμερα εδώ σήμερα, και σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Να ευχηθούμε σε όλους καλή χρονιά !  το 2020 να είναι ένα έτος ευημερίας να έχετε όλοι υγεία, ευλογία και αγάπη στις οικογένειές σας και στην προσωπική σας επαγγελματική εξέλιξη. Ευχόμαστε ο πρωθυπουργός μας και πρόεδρος της παράταξής μας Κυριάκος Μητσοτάκης να συνεχίσει δυναμικά όπως ξεκίνησε. "

Στην εκδήλωση απέστειλε χαιρετιστήρια επιστολή ο Γραμματέας του κόμματος και Δ/ντης του Κυριάκου Μητροτάκη Στυλιανός Κονταδάκης η οποία και αναγνώστηκε. 

Ο Πρόεδρος της Δημ.Το Γιώργος Τζάτσης ανεβαίνοντας στο βήμα είπε: 
"Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτησες,
Εμείς εδώ στην ακριτική Αλμωπία είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα. Στις εκλογές νίκης της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και όταν μείναμε χωρίς εκπρόσωπο, οργανώσαμε μπροστά στα γραφεία μας, στον πεζόδρομο της Αριδαίας την πιό ενωτική εκδήλωση, και φέραμε την Αλμωπία στην πρώτη θέση με ποσοστό που ξεπέρασε το 44%.  
Γι αυτο κύριε Υπουργέ όταν τα αιτήματα, της αδικημένης σε ανάπτυξη ακριτικής Αλμωπίας, φτάνουν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, σας ζητάμε να τα υλοποιείτε. 
Με την ευκαιρία που μου δίνετε ήθελα να κάνω και μερικές προτάσεις ενδεικτικά  όπως... υπάρχει μία έκταση που ανήκει στο ΕΘΙΑΓΕ (απέναντι από την πρώην ένωση) ζητούμε την αξιοποίησή της και τη δημιουργία ινστιτούτου έρευνας και αγροτικής επιμόρφωσης. 
Επίσης σε μια ευλογημένη περιοχή όπως η Αλμωπία με τόσα ποτάμια και βουνά και φαράγγια με τόσο βάθος,  ζητούμε τη δημιουργία ενός μεγάλου φράγματος που θα λύσει τις ανάγκες της περιοχής μας και όχι μόνο."
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας στην ομιλία του ανέλυσε την αγροτική οικονομική πολιτική που ξεκινάει να εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία με την χαμηλή φορολόγηση των ομάδων αγροτών,  ενώ η νέα ευχάριστη είδηση για τους αγρότες δια στόματος του υφυπουργού είναι ότι θα εφαρμοστεί ξανά το μειωμένο κόστος των αγροτών στη χρήση πετρελαίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Αηδιασμένος Νεοδημοκράτης23 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:02 μ.μ.

    Ρε Τζατζη μήπως θα έπρεπε το ευχαριστήριο να το βγάλει ο Σταμενιτης, γιατί στην κυριολεξία την εκδήλωση την πατροναρησε και την καπελωσε αυτός. Απλώς εσύ χρησιμοποιήθηκες ως ανδρείκελο.Ακομσ και η φωτογραφία αυτο δείχνει, που είναι οι άλλοι βουλευτές; πού είναι ο περιφερειακόςσύμβουλος αρμόδιος για την αγροτική πολιτική Ζερζης; που είναι ο Αντιπεριφερειάρχης; που είναι πρόεδρος της ΝΟΔΕ; Που είναι οι δήμαρχοι; Ντροπή Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμέναμε αλλαγή αλλά πάλι μια από τα ίδια σωτηρία δεν υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.