Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Έρχεται ρύθμιση για την άρση της ασάφειας στις προσλήψεις προσωπικού των Γ.Ο.Ε.Β


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχεδίου νόμου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο Υπουργός κ. Βορίδης ανακοίνωσε ότι έρχεται τροπολογία, η οποία θα επιλύει το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια και αφορά στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού ορισμένου και αορίστου χρόνου των ΤΟΕΒ & ΓΟΕΒ . 
Ειδικότερα θα υπάρξει ρύθμιση με την οποία θα διευκρινίζεται ότι: για τις προσλήψεις ορισμένου χρόνου στους ΤΟΕΒ & ΓΟΕΒ η διαδικασία θα γίνεται με βάση τον εσωτερικό κανονισμό τους. Για τις δε, προσλήψεις αορίστου χρόνου, η διαδικασία που θα ακολουθείται θα ειναι αυτή που προβλέπει ο  ΑΣΕΠ.
Θετική χαρακτήρισε ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης Διονύσης τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η οποία αποσαφηνίζει τον τρόπο της διαδικασίας πρόσληψης, δίνοντας τη δυνατότητα στους Γ.Ο.Ε.Β. να προσλαμβάνουν έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό προκειμένου να καλύψουν τις παροδικές ανάγκες τους, ενώ όσον αφορά το μόνιμο προσωπικό θα απαιτείται η διαδικασία που ορίζει ο ΑΣΕΠ. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Σας πείραξαν αυτο που έκανε ο Τσίπρας με τα ΜΑΤ στις πρέσπες είστε πολύ χειρότερη με αυτα που κανετε στα νησια για αυτα πες κατι και ασε τα γοεβ και τα τοεβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχεται ρύθμιση, εσύ έχεις καμία σχέση με αυτό, έχεις κάνεις κάτι για αυτό.Αυτη την φορά δεν εκανες δήλωση, απλά την χαρακτηρησες θετική. Αληθεια σε ποιόν την χαρακτηρίσεις μπροστά.Αυτο είναι αίτημα που το έχουμε θέσει εμεις οι εργαζόμενοι. Εσυ ποτέ. Και μάλιστα όταν ήρθε ο υπουργός στην κρυα βρυση έγινε σύσκεψη στο δημαρχείο και το υποστηρίξαν και οι φορείς και ο Βορίδης δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει.Εσυ ουτε στην κρυα βρυση ήσουν,απουσιάζες .Αυτη είναι η αλήθεια .Δεν ασχολήθηκες ποτέ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.