Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η σύσκεψη - ενημέρωση για το Καρατζοβίτικο Παιδικό Καρναβάλι (βίντεο)


Το Καρατζοβίτικο καρναβάλι επιστρέφει και πάλι αυτή τη φορά με μεγάλους πρωταγωνιστές τα παιδιά. Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη – ενημέρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης. 

Συμμετείχαν Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και πολίτες, με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης αντιδήμαρχο Δημήτρη Γιάντση να ενημερώνει και να συζητά με τους παρευρισκόμενους οργανωτικά θέματα της καρναβαλικής παρέλασης, η οποία θα ξεκινήσει την Κυριακή 1 Μαρτίου ώρα  11:30΄ από την πλατεία Αγγελή Γάτσου και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας μεταξύ άλλων ανέφερε "Είναι μια αρχή για να ξαναστήσουμε αν μπορούμε του χρόνου την καρναβαλική παρέλαση τη μεγάλη".
Την παρέλαση θα πλαισιώσουν dj και παρουσιαστές και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι πασίγνωστοι τυμπανιστές της Έδεσσας «Aqua Doce».
Στους παρευρισκόμενους διατέθηκαν "πολεμοφόδια" για τους μικρούς καρναβαλιστές όπως καραμέλες, σερπατίνες κομφετί κ.α. τα οποία θα μοιραστούν σε όλους τους συμμετέχοντες.   
karkarn
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Κ Ο Ρ Ο Ν Ο Ϊ Ο Σ.....ΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ???? ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΡΙΔΑΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.