Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση για τον Εδεσσαίο ποταμό και τους καταρράκτες Έδεσσας


Εδεσσαίος Ποταμός

Ζημίες ή Οφέλη από την τσιμεντοποίηση του ποταμού και την μετατροπή του σε κανάλι; Οι Εδεσσαίοι και οι Εδεσσαίες όπως και όλοι οι φίλοι της Έδεσσας που αγαπούν το φυσικό περιβάλλον είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τις επιπτώσεις από το αντιπλημμυρικό έργο που ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τα ΜΜΕ, Φορείς και Οργανισμοί της Έδεσσας και του Ν.Πέλλας μαζί με ενεργούς πολίτες οργανώνουν μια εκδήλωση ώστε να αναδειχθούν τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του έργου. Σκοπός είναι να διαφυλαχθεί ο φυσικός πλούτος και παράλληλα να αναδειχθούν τα σημαντικά ζητήματα, γεωλογικά, γεωστατικά, αγροτικά, τουριστικά, οικονομικά γύρω από την παρέμβαση στο δέλτα του Εδεσσαίου ποταμού ο οποίος διαμορφώνει τον βράχο της Έδεσσας εδώ και 360.000 χρόνια. Οι καταρράκτες Έδεσσας, δεν στέρεψαν και θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν ότι κάθε επαφή με την φύση πρέπει να γίνεται με σεβασμό από όλους.

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 ώρα 6μμ στο Διοικητήριο στην Έδεσσα.

Ο Εδεσσαίος Ποταμός και οι Καταρράκτες Έδεσσας μπορούν και πρέπει να μείνουν ζωντανοί.
Η οργανωτική επιτροπή

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Να πάμε όλοι. Να σταματήσει αυτή η τακτική του δήμου να μαθαίνουμε κάτι αφού ξεκινήσει το έργο.αυτα είναι πονηριές. Ο σουγγαρης ο καλύτερος. Έργα φιλικά προς το περιβάλλον το ανέδειξε δεν το ασχημηνε με σίδερο και μπετόν. Τώρα έργα ακατανοητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα ποτάμια της εδεσσασ μπετό έχουν.αυτές οι συναντήσεις πολιτικοκ προσωπικο ώφελος έχουν για τους καρεκλακιδεσ κάντε πρώτα μια βόλτα στα ποταμάκια και μετά να πάτε στην εκδήλωση.οι ίδιοι άνθρωποι τα ίδια λόγια και η πόλη ακόμα ποιο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.