Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό


Σε μια προσπάθεια ανάσχεσης της εξάπλωσης του Κορωνοϊού, ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Δημήτρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι ακυρώνονται όλες οι μαθητικές εκδρομές στο εξωτερικό.

Στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο επιδημιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος αναστολής των εκδρομών και στο εσωτερικό της χώρας, αφού δεν υπάρχει ένδειξη επικινδυνότητας μεγάλης μετάδοσης του ιού στην Ελλάδα.

Σημείωσε ακόμη πως η ιχνηλάτηση των επαφών των επαφών συνεχίζεται για όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Όπου υπήρχε υποψία διενεργήθηκε έλεγχος, διευκρίνισε.

Επιπλέον ο κ. Τσιόδρας υπογράμμισε πως ο κόσμος ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι το γεγονός ότι έχουν καταγραφεί κρούσματα σε διάφορες χώρες του πλανήτη για τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί πώς μεταδόθηκε ο ιός.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ζήτησε όλοι οι πολίτες να τηρούν τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και ασφαλείας, όπως το πλύσιμο των χεριών, σημειώνοντας πως ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί από τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.