Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών απέναντι στον Αετό Κιλκίς


Με νίκη συνέχισε το παιδικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών για το αντίστοιχο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ, κερδίζοντας την Κυριακή 23/2/2020 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Αετού Κιλκίς με σκορ 57-41. Η ομάδα των Γιαννιτσών μπήκε μουδιασμένη στο πρώτο δεκάλεπτο, μην μπορώντας να φτάσει στα στάνταρ της απόδοσης της. Με τον ίδιο τρόπο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, γεγονός που επέτρεψε στον αντίπαλο να προηγηθεί στο ημίχρονο με 4 πόντους διαφορά. 

Ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Ίκαροι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι και παίζοντας πιεστική άμυνα στα τρία τέταρτα του γηπέδου και κλέβοντας μπάλες, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, πέτυχαν εύκολα καλάθια και έτσι κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν στον αγώνα, παίρνοντας μια διαφορά ασφαλείας από τον αντίπαλο. Έτσι κύλησε και το τέταρτο δεκάλεπτο, όπου και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του αγώνα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε σε όλους τους παίκτες εξίσου και όλοι οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν επάξια, πράγμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τον coach Ανδρέα Οκλαλιώτη. 

Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρέας Οκλαλιώτης τόνισε: 
« Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη, είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου όλα τα κάναμε σωστά και είχαμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αετού Κιλκίς και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.