Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Erasmus+ KA229: Το ΓΕΛ Εξαπλατάνου υποδέχτηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από Ρουμανία και Τουρκία (φωτο)



Το ΓΕΛ Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ KA229 υποδέχτηκε μαθητές και εκπαιδευτικούς από Ρουμανία και Τουρκία. Για το καλωσόρισμα οι φιλοξενούμενοι κεράστηκαν γλυκό κουταλιού με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. 
Στην τελετή υποδοχής παραβρέθηκαν ο Δ. Γιάντσης ως αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλμωπίας, ο Δ. Βέσκος ως Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπαιδευτικοί του ΓΕΛ, του Γυμνασίου Εξαπλατάνου και του 2ου Γυμνασίου. 
Μετά την υποδοχή ακολούθησε καφές με εδέσματα που ετοίμασαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί και στη συνέχεια οι μαθητές ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με δραστηριότητες παρουσίασης, εργαστήρι κατασκευής σελιδοδεικτών. 
Ακολούθως προσφέρθηκε γεύμα με τοπικά φαγητά και μετά το σχολείο το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίσκεψη και μπάνιο στα Λουτρά Πόζαρ!







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.