Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H "Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας" στο Πολύκαστρο Κιλκίς



Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Παιονίας προς τιμή των Τριών Ιεραρχών η   «Γιορτή Γραμμάτων & Παιδείας». 
Την ιδιαίτερη σημασία και αξία της γιορτής τόνισε με την ομιλία της, η εκπαιδευτικός Ιωάννα Καμπουρούδη.  
Στην συνέχεια η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Γουμένισσας έψαλλε ύμνους της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Την τελετή χρωμάτισαν μουσικά οι μελωδίες πιάνου   της μουσικού Γιώτας Παπαδημητρίου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών Γυμνασίων & Λυκείων του Δήμου μας, ενώ παράλληλα απονεμήθηκαν στους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έπαινοι και δόθηκε αναμνηστικό  βιβλίο.
Τον Δήμαρχο  Κώστα Σιωνίδη που απουσίαζε για λόγους υγείας αναπλήρωσε   ο  Αντιδήμαρχος   Αθανάσιος Τζούρτζος που χαιρέτισε και την εκδήλωση. Τον συντονισμό επιμελήθηκε η εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη  ενώ παρευρέθησαν αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, διευθυντές και εκπαιδευτικοί σχολείων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος δημοτών.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.