Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eurovision 2020: Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα


H 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2020 στο Ρότερνταμ με το τραγούδι «SUPERG!RL».

Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσαν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade οι οποίοι υπογράφουν και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη Sharon Vaughn, ενώ creative director είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ποια είναι όμως η… Stefania;

Γεννημένη στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από Έλληνες γονείς, η Stefania συμμετέχει στα 11 της στην ολλανδική έκδοση του «Τhe Voice» για παιδιά, ενώ το 2016 κατακτά την όγδοη θέση εκπροσωπώντας την Ολλανδία στη Eurovision Junior ως μέλος των Kisses.
Δύο χρόνια αργότερα, το πρώτο της single «σκαρφαλώνει» στο νούμερο, ενώ κυκλοφορεί άλλα δύο single και την ίδια στιγμή δανείζει τη φωνή της σε κινούμενα σχέδια.

Από το 2018 υποδύεται την Φένα στη δημοφιλέστερη νεανική σειρά στην Ολλανδία «BrogKlass» αλλά και στην ομώνυμη ταινία που ακολουθεί, ενώ δηλώνει φανατική YouTuber και Instagrammer. Τέλος, είναι παρουσιάστρια και σε διαδικτυακό ολλανδικό κανάλι για εφήβους.
Η αρένα Ahoy του Ρότερνταμ, όπου η Stefania θα ερμηνεύσει την ελληνική συμμετοχή στον Ημιτελικό στις 14 Μαϊου, δεν της είναι άγνωστη.

Έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.
    ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.