Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Βόμβα" από τη Ρωσία: Η Τουρκία σπρώχνει 130.000 πρόσφυγες προς την Ελλάδα


Οι τουρκικές αρχές επιχειρούν να εξωθήσουν 130.000 πρόσφυγες από τη Συρία προς την Ελλάδα, ενώ η πλειονότητα των προσφύγων αυτών δεν είναι Σύροι υπήκοοι, δήλωσε σήμερα ο διοικητής του Ρωσικού Κέντρου για τη Συμφιλίωση στη Συρία, Όλεγκ Ζουράβλεφ.

Τα δύο τρίτα αυτών των προσφύγων, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπήκοοι του Αφγανιστάν, του Ιράκ και αφρικανικών κρατών και όχι Σύροι.

«Αυτή τη στιγμή, οι τουρκικές αρχές εξωθούν περίπου 130.000 πρόσφυγες, που βρίσκονταν σε προσωρινά προσφυγικά κέντρα, προς τα ελληνικά σύνορα. Τα δύο τρία αυτών δεν είναι Σύροι υπήκοοι. Είναι Αφγανοί, Ιρακινοί, Αφρικανοί υπήκοοι. Η Τουρκία σπρώχνει αυτούς τους ανθρώπους προς την Ελλάδα», δήλωσε ο Ζουράβλεφ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω στη πλάτη των κατατρεγμενων θυσαυριζουν οι φασίστες. Και οι υπόλοιποι αν ανάσανε το σανο των ΜΜΕ. Όρεξη την είχαν την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. Εδώ έρχονται όμως δεν πάνε πουθενά αλλού..Δεν σας βλέπω να μιλάτε για την υπόλοιπη ΕΕ που έχει κλεισει τα σύνορα της.Να κατηγορείται μόνο την Ελλάδα και τους Έλληνες ως φασίστες ξέρετε.Ουστ από εδω.Ολοι ξέρουμε ποιανού δημιουργία είναι η μόρια και όλο τα χαλί εκεί.Σανο τρως εσύ και οι υπόλοιποι φασιστερε.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 10:54 με όλο τον σεβασμό σε ενημερώνω πως λαθρομετανάστης και κατατρεγμένος είναι έννοιες ασύμβατες σύμφωνα με την κοινή ανθρώπινη λογική, και φασίστας είναι άλλοι, ξέρεις εσύ, τέλος αν δεν τους αρέσει η Ελλάδα τότε να μην έρχονται εδώ, ούτε καν να την χρησιμοποιούν ως σταυροδρόμι για την Ευρώπη, τα υπόλοιπα όλα είναι δικαιολογίες.

      Διαγραφή
    4. Αν δεν πήρες χαμπάρι σε ενημερώνω χωρίς σεβασμό όπως και εσύ πως από την αρχή μέχρι το τέλος μόνο ασυναρτητες μαλακιες λες φασιστακο 5:22

      Διαγραφή
  2. Ρε ζώα ξυπνήστε μας περνούν την Ελλάδα το μέλλον των παιδιών μας και εσείς τρωγεστε σαν τά σκυλιά ελεοοοος πια ελεεοοοοοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.