Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοικτά σήμερα τα Σούπερ Μάρκετ – Ένας πελάτης ανά 15 τ.μ.


Ανοικτά θα παραμείνουν σήμερα Κυριακή 22/03 τα Σούπερ Μάρκετ προς διευκόλυνση των καταναλωτών και θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 17:00.
Από αύριο ‪Δευτέρα 23‬ Μαρτίου τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργούν τις καθημερινές από τις ‪07:00‬ έως τις ‪22:00‬.
Για τις επόμενες Κυριακές ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο MEGA άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσουν αν έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την τροφοδοσία των πολιτών.
Επίσης πρόσθεσε ότι το όριο των 10 τετραγωνικών μέτρων ανά πελάτη στα σούπερ μάρκετ γίνεται 15 τετραγωνικά, ώστε να μπαίνουν λιγότεροι πελάτες κι αυτό εφαρμόζεται για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια και για την προστασία και των ίδιων των εργαζομένων «καθώς παραδέχομαι ότι δεν κατέστη δυνατόν να αποφευχθεί ο συνωστισμός σε ορισμένες περιπτώσεις, παρά τους περιορισμούς» όπως είπε ο υπουργός.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Να αφήσουν τους ανθρώπους να ξεκουραστουν την κυριακη αντε από κει πέρα. Όποιος θέλει να ψωνίσει όλη την εβδομάδα έως Σάββατο το βράδυ μπορεί να το κάνει.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πνεύμα των ανοιχτών καταστημάτων τροφίμων τις Κυριακές μάλλον δεν το κατάλαβες. Λιγότερος κόσμος όλες τις ημέρες για αυτό και καθημερινά ανοίγουν νωρίτερα και κλείνουν αργότερα. Οι υπάλληλοι κάνουν χρήση των αναπαύσεων τους εκ περιτροπής μέσα στην εβδομάδα. Όλοι όσοι εργάζονται για τα είδη πρώτης ανάγκης βάζουν πλάτη και καλά κάνουν. Όπως και γιατροί, νοσηλευτές, αστυνομικοί, πυροσβέστες κλπ. Ας υπακουσουμε στις οδηγίες και θα το περάσουμε όλοι όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πνεύμα των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές μήπως είναι η αρχή για την καθιέρωση της 7μερης εργασίας;

      Διαγραφή
  3. Είναι απλο:όσοι δουλεύουν σήμερα Κυριακή ξεκουραστηκαν προηγούμενη μέρα. ΔΕΝ δουλεύουν επταήμερο. Ξεκολληστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ξεκόλλα δεν υπάρχει λόγος.
      Σου εύχομαι να χάσεις τη δουλειά σου και να πας σε σούπερ μάρκετ να δουλεύεις. Ολόψυχη ευχή από τα βάθη της καρδιάς μας.

      Διαγραφή
  4. Πολύ καλά κάνει ο κόσμος και πάει σήμερα στα σούπερ μάρκετ γιατί οι εργαζόμενοι σε αυτά είναι συνένοχοι και αβανταδοροι των αφεντικών τους που εν μέσω εθνικής ανάγκης ανέβασαν τα προϊόντα όλα σε τρελές τιμές με σκοπό εννοείται την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ. Και όποιος λέει τι αντίθετο η το περνάει στο δεν βαριεσε είναι και αυτός μέσα στο κόλπο. Κάνεις δεν μιλάει οι υπάλληλοι τών σούπερ μάρκετ τουμπεκί γιατί θα χάσουν την δουλειά τους ενώ για την Κυριακή δεν φοβούνται να χάσουν την δουλειά τους ΑΡΑ τα κάνανε πλακάκια στις πλάτες του λαού. Όλοι την Κυριακή στα σούπερ μάρκετ. Όλοι. Τις άλλες μέρες όχι κάνεις. Καθηκια θέλετε και χειροκροτήματα. Καθηκια απατεώνες να λιωσετε εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνουν οι εργαζόμενοι βρε ΜΑΛΑΚΑ, σκυβουν το κεφάλι και δουλεύουν για 400€. Δε βλέπεις τι γίνεται; θα πάρουν πόδι στην πρώτη αντίδραση,δουλειες δεν έχει, ΕΣΎ να αντίδρασεις και να βοηθήσεις και να μην πατήσεις ΜΑΛΑΚΑ ώστε να πάρουν το μέτρο πίσω. Να καθοντε ανοιχτές οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ και να έχουν μόνο χασούρα. Έτσι θα βοηθήσεις. Όσο για τα προϊόντα έχεις δίκιο αλλά δε φταίει το προσωπικό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.