Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα Μητσοτάκη, καταθέτω το 50% του μισθού μου


Με αφορμή ανάρτηση του Πρωθυπουργού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία προτρέπει όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού, στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, ο Βουλευτής Πέλλας της Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Με προτροπή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που δοκιμάζονται, καταθέτω για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19.
Καλώ όλους τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων, και όσους υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης, να πράξουν το ίδιο, ώστε ο πολιτικός κόσμος να δείξει πρώτος την έμπρακτη αλληλεγγύη. Θα τα καταφέρουμε.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. Αφηστε ρε τα διαφημιστικα τρικ!!! Δωσατε 11 εκατομμυρια στα ΜΜΕ, ενω εμεις πεθαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστααααααα και τη βγαίνεις ρε Λάκη και το λες? Πωωωωωω αηδία αν σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται μαζί σας θα αυτοκτονήσεις πρόσεχε γιατί αυτή η στιγμή δεν αργει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού τα παίρνετε από αλλού ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι και τώρα αυτήν την στιγμή που ο Έλληνας δεν θα έχει να φάει συνεχίζεται τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια?? Για λύπηση είστε και εσύ και οι όμοιοί σου .Αλλά τι να περιμένουμε εδώ με ατιμία βγήκατε με το Μακεδονικό και τώρα κάνει χαρές το υπουργείο Εξωτερικών που μπαίνει η Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ΛΑΙΜΑΡΓΟΓΙΑΚΑΔΕΣ που νομίζεται ότι όλοι είναι τα βόδια σας θα σταματήσει ο ιός μετά να δω που θα πάτε με την φτώχεια του Έλληνα που θα σας κυνηγάνε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:45 εσύ κοιμήσου και άλλαξε πλευρό απλά κάποια στιγμή μην μου πιαστείς .τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. η αριστερίλα σας βάρεσε κατακούτελα μου φαίνεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στο Μητσοτάκη και στο βουλευτή και σε όλους όσους σίγουρα θα ακολουθήσουν. Ακόμα και για λόγους εντυπωσιασμού να γίνεται καλό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε πιο ΝΔ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Η μαγκια τους θα ηταν να καταθεταν το 100%. Εκει θα διναν και το στιγμα οτι δεν εκλεγονται μονο για το χρημα, αλλα γιατι θελουν να πρσφερουν στον τοπο τους. Αλλα ποιος εχει τα κ@κ@λ@ να το κανει. Πιθανον κανεις και λυπομαστε γι αυτο.

      Διαγραφή
    3. Προς 5:22
      Πιο βλάξ πεθαίνεις.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο Λάκη για την πράξη σου, μπραβο που καλείς και τούς βουλευτές ,κάλεσε και τους πολίτες που χρωστάνε στο δημόσιο να τα καταθέσουν τα χρωστούμενα στον λογαριασμό για τον κοροναιο, αν το κάνεις θα είναι θα βγεις λευκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω ότι θα κάνεις το ίδιο και το μισθό που παίρνεις και από την Περιφέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη κύριε καλή η κακεντρέχεια, δυστυχώς για εσάς όσο και να ψάξετε θα δείτε πως ο περιφερειακός σύμβουλος δεν δικαιούται αντιμισθία.
      Μόνο συμβουλιακά τα οποία είναι 680 ευρώ όλον τον χρόνο και ο συγκεκριμένος μετά λόγου γνώσεως τα δίνει σε ιδρύματα του νομού, λίγα αλλά οκ μετράει και αυτή η κίνηση.
      Παναγιώτης Λαζαρίδης
      Το είχα ψάξει και εγώ.

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδιά πιάνει και της περιφερειες? Γιατί αν της πιάνει τι θα κάνει ο Δανης? Μάλλον θα το κλείσει το μαγαζι(με τα παξιμάδια ντε). Πάντως συμφωνώ με τον 5 55 κάνειςτους δεν τα εχει,ουτε όμως και εμείς (ακόμα) φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο Λάκη ξέρουμε πόσους βοηθάς και ποτέ δεν το κάνεις δημόσια, συνέχισε έτσι και να μιμηθούν και οι υπόλοιποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στον Σταμενίτη και στον Λάκη. ο Καρασμάμης κσι η Τζάκρη τι θα κάνουν ακόμα δεν βγήκε ανακοίνωσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται δεν τον έχεις φίλο στο facebook. Για διάβασε εκεί τι λέει...

      Διαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΤΣΚΑ 7,03 ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ,ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε σκάσει επώνυμα και γράφετε ανώνυμα έτσι; Η γνωστή παρέα της λάσπης, επώνυμα μεγάλε να δούμε τη μαγκιά σου.

      Διαγραφή
  12. Λάκη, η μανιωδης προβολή βλαπτει, πραγματικά η προσφορά χανει την αξία της, σ'αυτά τα θεματα ταιριάζει σεμνότητα και η γενιά μας πρέπει να το αποδεικνύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε λίγο θα ζητήσουν από τον λαό το 50% ετοιμάστε το έδαφος σιγά σιγά αντε χαϊβάνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δώσε το 50% του μισθού σου γενικά στο ΕΣΥ και αφήσε τα παπατζίλικια. Τότε θα σε παραδεχτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.