Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διαδικτυακό κάλεσμα: Απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτούμε γιατρούς και νοσηλευτές


Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για να εμψυχώσουν τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας που δίνουν την μάχη με την επιδημία του κορωνοϊού αναμένεται να πουν σήμερα στις 21:00 από τα μπαλκόνια τους οι πολίτες. 

Το διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακολουθεί το παράδειγμα της Ισπανίας, όταν το Σάββατο κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν το ιατρικό προσωπικό. 

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ:
    1. ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΖΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η΄ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΡΗΝΕΊ ΘΥΜΑΤΑ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ.
    2. ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ;
    3. ΦΥΣΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΑ Σ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗN ΧΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι δούμε αμέσως να αντιγράψουμε ας δούμε πρώτα πώς θα ανταποκριθεί το σύστημά υγείας και μετά χειροκροτούν όποιοι θέλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς που ζητάτε χειροκρότημα τι θέση είχατε πριν την επιδημία για τα δημόσια νοσοκομεία και το προσωπικό του? Μήπως τώρα που τα έχετε και εσείς ανάγκη θέλετε με ένα χειροκρότημα να κρυφτείτε και να ξεπληθείτε? Προλάβατε πρώτα να διορίσετε τα δικά σας παιδιά στα σώματα ασφάλειας σαν πρώτη προτεραιότητα και όχι στην υγεία που όντως είναι πρώτη προτεραιότητα για όλα τα πολιτικά συστήματα. Το κακό είναι πως πάλι θα το ξεχάσετε όταν με το καλό κοπάσει αυτή η κρίση. Είστε αδίστακτοι...το καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ti xeirokrothmata kai pirotexnimata!!!Ypoxreoshtous einai nomizw.gi auto den spoudasan?gia na prosferoun tis iatrikes upiresies tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.