Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου λόγω κορονοϊού!


Δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με Περιφερειάρχες.

«Στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού "πού είναι το κράτος". Τώρα δεν το έχουμε ακούσει και πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να μην το ακούσουμε. Το κράτος είμαστε όλοι εμείς και πρέπει να κάνουμε ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Να βάλουμε όλοι πλάτη ώστε να περάσουμε αυτή την κρίση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα», τόνισε ο Πρωθυπουργός και ζήτησε να τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες που δίνονται από τον ΕΟΔΥ και να υπάρχει πλήρης συντονισμός με τα αρμόδια υπουργεία. Επίσης τονίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι όποιες πρωτοβουλίες πρέπει να αναλαμβάνονται πάντα σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους. Στη διάρκεια τής σύσκεψης έγινε εκτίμηση της κατάστασης σε κάθε περιφέρεια και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, αλλά προς τιμήν της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ευτυχώς ένα κίτσ λιγότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλείστε όλη την Ελλάδα δυστυχώς ο φόβος κέρδισε δεν ζούμε έτσι ξυπνήσετε λίγο και κλείστε την τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κριμααα έχασαν την εξέδρα τα πολιτικά ρεντικολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να δουμε τι αλλο θα επινοησουν οι εντολοδοχοι σας,προκειμενου να καταργησουν παρελασεις,θρησκευτικες συνεστιασεις και να δημιουργησουν συνθηκες φτωχειας και οικονομικου μαρασμου. Απο πισω φυσικα υπαρχουν τρομακτικα οικονομικα συμφεροντα που ο απλος πολιτης δεν μπορει καταλαβει λογω ελλειψης γνωσεων.
    Ντροπη και αισχος.
    Ακουστηκα ισως σαν ακροδεξιος ε?
    Οχι. Δεν ειμαι.
    Απλως αγαπω την πατριδα μου και την ιστορια της και το μονο που σιχαινομαι απο αυτην ειναι ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Σε καθε προσπαθεια ανακαμψης της χωρας,ενας προδοτης ηγετης στεκοταν εμποδιο.
    Μια ο μητσοτακης την αλλη τσιπρας την αλλη ο παπανδρεου κ.α.
    Και η αντιπολιτευσεις? Κκε ανταρσια χρυση αυγη' ποιοι ειναι ολοι αυτοι ρε παιδια? Απο που ξεφυτρωσαν επιτελους? Ο αλλος παλι ο σωρρας?
    Δεν εχει κανεναν απο αυτους αναγκη ο λαος παρα μονο απο εναν πραγματικο ηγετη. Εναν ηγετη που θα ενωσει το λαο και θα τον ξεσηκωσει για να πεταξει στα σκουπιδια οοοολα αυτα τα παρασιττα.
    Κουραγιο Πατριδα μου.
    Ερχεται η ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να ξυπνησουμε,κάθε τόσο και ένα μια του πουλερικών και των χοίρων τωρα ο κορονοιο ς και πάει λέγοντας,και όλοι μας δουλεύουν και κάποια ορναια πιστεύουν και πανικοβάλλονται,για τι έτσι διαιταξε ο παγκόσμιος εβραιωμασωνικος οργανισμός υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.