Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών: Ανακοίνωση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων


Κατόπιν της Υπουργικής Απόφασης όλες οι σχολικές και οι φροντιστηριακές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές για 14 ημέρες με στόχο τη μείωση της διασποράς της νόσου.
Παρακαλούμε πολύ να σεβαστούμε όλοι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο:
-Οι μαθητές θα πρέπει να ακολουθήσουν τους κανόνες πρόληψης που ισχύουν για όλους, τονίζοντας ότι δεν σημαίνει πως επειδή τα σχολεία είναι κλειστά θα πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται σε καφετέριες ή σε πάρτι, και σημειώνοντας ότι θα πρέπει να τηρούν σχολαστικά τα μέσα προσωπικής υγιεινής για την προστασία των ίδιων, των γονέων και των παππούδων τους.
– Ισχυρή σύσταση για αποφυγή των μη αναγκαίων ταξιδιών και συγχρωτισμού, οπουδήποτε κι αν είναι αυτά σε εσωτερικό ή εξωτερικό, σε ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
– Σύσταση για αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής καθώς και απαγόρευση του μη απαραίτητου επισκεπτηρίου στα Κέντρα ημερήσιας φροντίδας, Κέντρα αποκατάστασης, Μονάδες ημερήσιας νοσηλείας και Μονάδες τεχνητού νεφρού.
– Παράλληλα, θα υπάρξει πρόβλεψη από τον ΕΟΠΥΥ για ανανέωση της συνταγογράφησης των ασθενών με χρόνια νοσήματα, έως και τις 30 Ιουνίου 2020.
– Αναστολή των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, που περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 άτομα
– Αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής σε οποιαδήποτε συνάθροιση περιλαμβάνει συμμετοχή άνω των 50 ατόμων.
– Αναστολή όλων των πτήσεων από και προς τη Βόρεια Ιταλία από όλα τα ελληνικά αεροδρόμια και όλες τις αεροπορικές εταιρείες έως τις 23 Μαρτίου 2020, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.


Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών
Βασιλειάδης Αντώνιος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.