Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αίσιο τέλος για την 34χρονη Γιαννιτσιώτισσα που ήταν εγκλωβισμένη στο Λονδίνο- Επαναπατρίστηκαν 120 Έλληνες


Αίσιο τέλος για τους συμπολίτες μας Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί για 5 ημέρες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.
Η Πολιτική Προστασία προχώρησε στον επαναπατρισμό των Ελλήνων που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στη Μ. Βρετανία μετά τη διακοπή των πτήσεων. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν προγραμματισμένη και πραγματοποιήθηκε πτήση της Aegean για τη μεταφορά στην Αθήνα 32 Ελλήνων που είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για ιατρικούς λόγους και παρέμεναν εκεί μετά την έκδοση της σχετικής ΝΟΤΑΜ που απαγόρευε τις πτήσεις από Αγγλία και Τουρκία για λόγους δημόσιας υγείας. Τη διαλογή των 32 Ελλήνων υπηκόων που χρήζουν άμεσης μεταφοράς στη χώρα έκανε η πρεσβεία της Ελλάδας στο Λονδίνο. 
Τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε και νέα έκτακτη πτήση για τον επαναπατρισμό όσων από εκείνους που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να επιστρέψουν δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Αγγλία. Πρόκειται για περίπου 120 άτομα, μεταξύ των οποίων και η 34χρονη Γιαννιτσιώτισσα Ε.Σ,. η οποία σήμερα στις 8.00 το πρωί έφθασε στα Γιαννιτσά και θα παραμείνει απομονωμένη σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο διασποράς του κορονοϊού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο του Στάνσεντ παραμένουν και άλλα άτομα. Πάντως, όπως ξεκαθάρισε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός. Θα επιστρέψουν, δηλαδή, στην Ελλάδα μόνο όσοι δεν έχουν πού να μείνουν, έχουν χάσει τη δουλειά τους και είναι από πτήσεις τράνσιτ. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Εύχομαι να παραμείνει σε κάτοικο περιορισμό τοσο η ίδια όσο κ το οικογενειακό περιβάλλον της στην πραξη κ οχι στα λογια για να μην διασκορπιστει ο ιος στην πόλη που δεν έχει κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ευχές δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.
      Είδαμε τι έχουν γίνει σε άλλες περιπτώσεις που αντί να πουν ευχαριστώ και να κλειδωθούν στα σπίτια τους, παίρνουν τους δρόμους να ξεσκάσουν.
      Ο άλλος δεν σηκώθηκε και πήγε στην Ικαρία μόλις είχε γυρίσει από Αγγλία για καλύτερα και ασθένησε στο νησί;

      Διαγραφή
    2. και μαζι μ΄αυτον, πόσοι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.