Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: 38 νεκροί, 95 νέα κρούσματα - 1.156 συνολικά στη χώρα μας (βίντεο)


Στους 38 ανήλθαν οι νεκροί στη χώρα μας εξαιτίας επιπλοκών από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, καθώς πέθαναν έξι ακόμη συνάνθρωποί μας. Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ανέφερε πως επιβεβαιώθηκαν 95 νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων να έχει φτάσει τα 1.156. 
Όπως είπε τα περισσότερα κρούσματα καταγράφονται στην Αττική. Ανακοίνωσε επίσης ότι 69 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μας τον κάνανε Θεό δλδ γιατί ρε παιδιά άλλους γιατρούς λημοξιολογους δεν έχουμε? Αλλά αυτός ταίριαζε στο προφίλ της κυβέρνησης πολιτικά παιχνίδια την ώρα που ο πλανήτης βρίσκεται σε πόλεμο με " αόρατο εχθρο" . ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θεοποιημενος τσιοδρας που κλαίει on camera πείθει.
      Να επιταξουν τα ιδιωτικά ούτε λόγος,αντίθετα τους κάνουν και δωράκια όταν ο κόσμος πεθαίνει αβοήθητος στα σπίτια.
      Σκουπίδια ολικής είστε όλοι σας τσιοδρα,οταν γίνονται δώρα 11εκ.στα ΜΜΕ εν μέσο πανδημιας για τη θεοποίηση σας και την τρομοκρατία μας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.