Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους 49 έφτασαν οι νεκροί του ιού


Συνολικά 1.314 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας στην επίσημη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, εκ των οποίων 82 είναι νέα.  

Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέβηκε σήμερα στους 49, 37 άνδρες και 12 γυναίκες. Το 90% από αυτούς είχαν υποκείμενο νόσημα ή ήταν άνω των 70 ετών.

Από τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα  νοσοκομεία, 85 είναι διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 17 γυναίκες, ενώ οι υπόλοιποι είναι άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων είναι 66 ετών ενώ το 57% έχουν υποκείμενο νόσημα. Έξι ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ, ενώ έχουν διενεργηθεί 16.732 διαγνωστικά τεστ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Να μας πείτε ΤΩΡΑ σε όλους εμάς αυτό που διερευσε τι ένεση έπεσε στον βουλευτή Λάρισας και ελυξε στο τσα κ μπαμ. ΤΏΡΑ ΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δουλεμα του αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.