Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Σκύδρας: Παραχωρώ το 50% του μισθού μου στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού


Σ΄ αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς!!
Θα τον κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Με ομοψυχία, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αγάπη...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟ'Ι'ΟΥ..
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!
Η πατρίδα μας, η ανθρωπότητα, μας χρειάζονται!
Ας ασχοληθούμε λοιπόν με το τι μπορεί ο καθένας από εμάς να προσφέρει επιπλέον...
Θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω τους πολύτιμους συνεργάτες μου.
Τον Στάθη Ανδρεάδη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Σκύδρας και γιατρό μας που μαζί με τους άλλους γιατρούς του νοσοκομείου Έδεσσας δίνουν έναν τεράστιο καθημερινό αγώνα...όπως τη δημοτική σύμβουλο Φρόσω Κρητίδου, καθώς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκύδρας, το οποίο στηρίζουμε με κάθε τρόπο!
Τους αντιδημάρχους Σκύδρας, την Μαρία Γιακαμόζη, τον Κώστα Τερζίδη, τον Μιχάλη Μέγα, τον Γιώργο Σταματέλλο, τον Μπάμπη Γεραντίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ, Νίκο Χατζηγιαννίδη, τον πρόεδρο του ΕΦΑΚΠΠ Στέλιο Σουρουτζίδη, τους προέδρους των σχολικών επιτροπών Θέμη Κρητίδη και Γιάννη Θεοδοσίου, τους συνεργάτες μου- δημοτικούς συμβούλους, όλες και όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας και των τεχνικών έργων, όλες και όλους τους εργαζόμενους στο τμήμα και αντιδημαρχία της κοινωνικής προστασίας και στο ΕΦΑΚΠΠ Σκύδρας!

Αυτόν τον πόλεμο ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. για να φτάσεις να ευχαριστείς όλους αυτούς κάποια άλλη υπηρεσία σου δίνει καθημερινά αγώνα χωρίς ένα ευχαριστώ . ξεχνάς εύκολα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτή η μόδα να χαρίζουν το μισό μισθό και να το διατυμπανίζουν στο διαδίκτυο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.