Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αύριο η δίκη του 61χρονου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 4χρονη σε χωριό της Σκύδρας


Για αύριο Πέμπτη 5 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η -εξ  αναβολής- δίκη του 61χρονου από χωριό της Σκύδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο κορίτσι και πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στα Γιαννιτσά. Να σημειωθεί ότι η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως η πλευρά του κατηγορουμένου έκανε χρήση του δικαιώματός της για αναβολή μετά από την εισαγωγή του σε νοσοκομείο από ξαφνική ασθένεια (κοιλιακό άλγος).

Η υπόθεση, τα στοιχεία της οποίας είχαν προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το καλοκαίρι του 2018 μετά από καταγγελία των γονέων του μικρού κοριτσιού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι, που σήμερα είναι οκτώ ετών, έχει ισχυριστεί πως η ασέλγεια από τον ηλικιωμένο είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών.
 Οι γονείς τους παιδιού, ζητούν δικαίωση, ενώ το κοριτσάκι, παρακολουθείται από ψυχολόγο για να ξεπεράσει τα τραύματα που άφησε στην ψυχή της, ο εφιάλτης που έζησε.


Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης είπε στην Η.Ε. karatzova.com: «Η αντίδικη πλευρά έκανε χρήση του δικονομικού δικαιώματός της για αναβολή μετά την ξαφνική εισαγωγή του κατηγορουμένου στο νοσοκομείο την προηγουμένη της δίκης τον περασμένο Δεκέμβριο. Αναμένουμε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί πρόκειται για την ψυχή ενός παιδιού».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.