Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Ένταση και λιποθυμία της μητέρας της 6χρονης λίγο πριν τη δίκη του 61χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια (φωτο)



Έντονος διαπληκτισμός μεταξύ διαδίκων που προκάλεσε την παρέμβαση της αστυνομίας σημειώθηκε σήμερα στις 10.45 το πρωί στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, λίγο πριν την έναρξη της δίκης του 61χρονου από χωριό της Σκύδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 4χρονο κορίτσι και επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. 

Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του «διαπληκτισμού» λιποθύμησε η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτο) στο νοσοκομείο Γιαννιτσών για τις πρώτες βοήθειες και περίθαλψη.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως τότε η πλευρά του κατηγορουμένου έκανε χρήση του δικαιώματός της για αναβολή μετά από την εισαγωγή του κατηγορουμένου σε νοσοκομείο από ξαφνική ασθένεια. 
Μετά το σημερινό συμβάν και λόγω της απουσίας της μητέρας του μικρού κοριτσιού που είναι ουσιώδης μάρτυρας, ζητήθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Αντώνη Ξυλουργίδη  η αναβολή της δίκης, η νέα ημερομηνία της οποίας θα οριστεί από τον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.