Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΟΚ! Αφαίρεση 7 βαθμών σε ΠΑΟΚ & 12 σε Ξάνθη - Αυτή είναι η απόφαση του πειθαρχικού της Super League


Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League έστεψε και… τυπικά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό καθώς αποφάσισε την αφαίρεση 7 βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.”:
-ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ α) την υπ’ αριθ. πρωτ. 97/13-2-2020 κλήση προς απολογία κατά της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, για παραβίαση του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας ανακλήθηκε το πιστοποιητικό της Ε.Ε.Α. κατ’ άρθρο 77Α ν. 2725/1999, σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του Π.Κ./Ε.Π.Ο., Β) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Γ) την από 14-2-2020 παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Δ) την από 19-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ. αντιμωλία των διαδίκων.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
-ΔΕΧΕΤΑΙ εν μέρει τις παρεμβάσεις των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – Α.Ε.Λ..
-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ εις βάρος της πειθαρχικώς εγκαλουμένης για την πράξη της παράβασης του άρθρου 69 παρ. 3 και 12 ν. 2725/1999, εξ αιτίας της οποίας ανακλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο πρωτάθλημα, την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ 2019-2020.
ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο.:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παραπάνω Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού άρθρα σε συνδυασμό με το Παράρτημα Α του ΠΚ ΕΠΟ.”:
ΠΑΕ ΠΑΟΚ:”Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 27-1-2020 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2020 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, καλώντας σας να παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της.”:
ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ κατ’ αντιμωλία Α) τα επί των αναφερομένων στην από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία διαβιβάσθηκε στο παρόν Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο με το υπ’ αριθ. πρωτ. 96/10-2-2010 έγγραφό της καθώς και το υπ’ αριθ. πρωτ. εξερχ. 30/10-2-2020 έγγραφο ΕΠΟ, για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 69 παρ. 9 και 12 Ν. 2725/1999, Β) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Γ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προς υποστήριξη της υπό στοιχείο Α΄ ως άνω από 27-1-2020 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, Δ) την από 14-2-2020 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., προς υποστήριξη της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία στρέφεται σε βάρος της Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τις ως άνω (υπό στοιχ. Β, Γ, Δ) πρόσθετες παρεμβάσεις.
-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020).
-ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ποινή της αφαίρεσης επτά (7) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα (Super League 1 Ελλάδα αγωνιστική περίοδος 2019 – 2020).
ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020 για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»
-ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων.
-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση.
-ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.
Γίνεται μνεία ότι κατά της παρούσας απόφασης είναι δυνατή η άσκηση έφεσης εντός προθεσμίας δύο (2) εργασίμων ημερών για τους διαδίκους και πέντε (5) εργασίμων ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας».

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

17 σχόλια:

 1. αφου δεν σας έριξαν κατηγορία να είστε και ευχαριστημένοι .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αφού τόσο σε κόβει και αφού δεν μας έριξαν όλα πάνε καλά!
   υγ οι μικρές πέφτουν δες αρης ηρακλης βολος ο παναθηναϊκός την γλύτωσε

   Διαγραφή
 2. Η απόφαση στηρίχτηκε στην απόφαση της στημένης- παράνομης (λόγο που δεν έγινε σωστή αντικατάσταση μελών) επιτροπής του αυγενακη- μαρινακη όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε δεν έγινε εκδίκαση ποινή επέβαλε το πρωτοβάθμιο της Super League έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αυτό είναι στο ελλαδισταν ο χοντρός έχει τα τελευταία 10 χρόνια τις μισές ομάδες δικές του, δεν λέω εγώ το λένε όλοι! και ο άλλος πήγε ο 3ος ανιψιός του να αγοράσει ενα ξενοδοχείο που μέσα έχει και τις εγκαταστάσεις των ακαδημιών την ξανθης!!!! δικαιοσύνη για κλάματα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όντως σοκ.... Απόφαση χάδι για τους χαιδεμενους του βορά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάτι θα ξέρεις από χάδια παθητικέ εραστή !

   Διαγραφή
 5. Κουλη θέλατε φατε μαρινακη τωρα!!!!!!!!!! έφτιαξαν επιτροπή μέσα σε ενα βράδυ με άτομα δικά τους και καταδίκασαν 2 ομάδες αλλά για τις δικές τους ομάδες που βλέπουμε ολα τα χρονια που πάνε και έρχονται κουβέντα,για τα στημένα κουβέντα, για την ηχογραφήσεις με παράγοντες που έλεγχαν την επο κουβέντα για το βαπόρι με τους 2 τόνους εκεί ....κουβέντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΑ ( ΠΑΟΚ),ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΟ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
   Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

   Διαγραφή
  2. Σήμερα ο άλλος που δεν είναι πρόεδρος στα χαρτιά έπιασε τον διαιτητή απο τα @@ στο ημίχρονο, έδειρε τον πρόεδρο άλλης ομάδας που και αυτός δεν ειναι πρόεδρος άλλα τσιράκι του άλλου που του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και βολτάρει παντού απο αγωνιστικό χώρο αποδυτήρια δέρνουν ολόκληρη ομάδα τον παλατιανά που και αυτός δεν είναι πρόεδρος άλλα δικοί μπραβοι έκαψαν φούρνο διαιτητή κουβάλησε ένα καράβι πρέζα δικοί του έδειραν διαιτητή έχει τις μισές ομάδες δικές του και λάδωνε σύμφωνα με συνομιλίες ηχογραφημένες τις ενώσεις για πάνω από 10 χρονια και εσένα σε πείραξε.... το πιστόλι στην θήκη που κακός κουβαλούσε η που έφαγε 3 χρονια και καλά τα έφαγε και δεν πατά στο γήπεδο απο σεβασμό στην απόφαση αλλά ξέρω πωρωμένος είσαι και τα βλέπεις χρωματιστά ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΒΑΝ

   Διαγραφή
  3. Πες τα ρεέεεεεεεε φιλαράκι θα μας βγουν και από πάνω

   Διαγραφή
 6. Ο ΠΑοΚ φταίει για τα στημένα για τους καμένους φούρνους τον ξυλοδαρμό διαιτητών την χειραγώγηση του ποδοσφαίρου τις κάμερες που δεν δουλεύουν το ξυλοδαρμό ομάδων διαιτητών στα αποδυτήρια τις παράγκες τα άσπρα πόλο,το καράβι με τους 2 τόνους ηρωίνη τους 9 μάρτυρες που πέθαναν ,το παρά δικαστικό ......επιτέλους να τιμωρηθεί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όπως η πολιτική έτσι και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι η εμπιστοσύνη. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Όταν δεν εμπιστεύεσαι την δικαιοσύνη δεν εμπιστεύεσαι τίποτα.Και πώς να την εμπιστευτείς με όσα ειπώθηκαν στην προανακριτική.. Μεγάλες κατινες και αδίστακτοι οι εισαγγελείς. Κρίμα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εμείς γίναμε ΠΑΟΚ οχι απο τα αποτελέσματα αλλά από την αδικία σε βάρος μας όσο χτυπάτε τόσο μεγαλώνουμε ΒΑΡΑΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σας κλέψανε πάλι το πρωτάθλημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ

   Διαγραφή
 11. Ζήτω τα Goodys. McDonald's φλ..οι σας ψάχνουμε να ξέρετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.