Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

89χρονος άνδρας από την Καστοριά ο 29ος νεκρός στην Ελλάδα


Ενας 89χρονος άνδρας που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καστοριάς είναι ο 29ος νεκρός από τον ιό στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής. Είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην πόλη της Καστοριάς. Περίπου 20 άνθρωποι από την περιοχή έχουν διακομισθεί από το νοσοκομείο της Καστοριάς στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Χθες, ανακοινώθηκε ότι δύο ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας, εξαιτίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 29 εκ των οποίων, οι 24 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες. Η μέση ηλικία των θανόντων ήταν τα 73 έτη.
Όπως ανέφερε την Παρασκευή (27/03) ο κ. Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 74, την Παρασκευή (27/03/2020), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 966.
Αυτή τη στιγμή, 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπεία διασωλημένοι είναι οι 65 ενώ 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.
Μέχρι στιγμής, έχουν ελεγχθεί περισσότερα από 13.400 εργαστηριακά δείγματα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ναι ναι από τον κορωνοιο.
    Οι ιώσεις αυτή την εποχή καλπαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΓΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά που το κατάλαβες. Θα μας χωσουν ένα εμβόλιο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ,ποιος ξέρει τι θα μας βγάλει αργότερα το εμβόλιο αυτό, και μέσα σε όλη αυτή την καραντίνα περνάνε ότι χειρότερο για τους πολίτες, (εργασιακά,περικοπές μισθών, συντάξεων) Και μας δουλεύουν κι από πάνω.
    Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ Η ΙΤΑΛΙΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑΒΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι χαζές παράτησαν το φβ και ασχολούνται με σχόλια ανεύθυνα και ανώνυμα χωρίς να τους κόβει ουτε τι ζημιά κάνουν άλλα και οτι κανείς δεν ειναι ανώνυμος

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.