Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΚΚΕΛ: Ο Βορίδης ζήτησε να μην λάβουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι το βοήθημα των 800 ευρώ


Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδίκη για την ενέργεια του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη, να αποκλείσει τους αγρότες και κτηνοτρόφους από την χορήγηση του βοηθήματος των 800 ευρώ λόγω κορονοϊού. 
Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να εκταμιεύσει 37 δις ευρώ για αγρότες και κτηνοτρόφους και ως 100.000€ αποζημίωση για κάθε εκμετάλλευση που έχει δεχθεί πλήγμα από τον κορονοϊό.  Ο Βορίδης αρνείται να δώσει ακόμη και τα 800€ σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελλάδας θεωρώντας  (όπως τον συμβούλεψαν κάποιοι) ότι στην Ελλάδα αγρότες και κτηνοτρόφοι δεν έχουν υποστεί καμιά ζημιά από τον ιό!
Ο Βορβορίδης συνειδητά τσεκούρωσε το βοήθημα (μετά από παρέμβαση τσιφλικάδικων μεγαλοστελεχών για να μην ωφεληθούν «άλλοι»;) ζητώντας να μην συμπεριληφθούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στους δικαιούχους. 
Καμία έκπληξη για εμάς, όλα τα περιμένουμε. Να τα βλέπουν αυτά οι αγρότες και κτηνοτρόφοι και να τα θυμούνται στις εκλογές, όταν τα κομματόσκυλα τούς ψήνουν για ψήφο στους ΝουΔούλους. Εμείς σάς τα λέγαμε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αγρότη κτηνοτρόφε ξυπνά κρατάς την τροφή του κάθε Βορίδη στα χέρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τον ψηφίζατε δεν ξέρατε? Φάτε τον τώρα στην μάπα και πού είστε ακόμη....Αλλά δεν θα μάθετε, θέλετε και άλλες μπάτσες να φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13.5 εκατομμύρια μοιράστηκαν τα κόμματα τι δεν κατάλαβενουμε? 50 τοις εκατό μείωση μισθού για 6 μήνες οι εργαζόμενοι. 100 τοις εκατό οι βουλευτές. 7000 χιλιάρικα το μήνα και όλοι μας δεν παίρνουμε το χρόνο. Και αυτά είναι μόνο η αρχή.......... Και η αρχή πρέπει να είναι τώρα, γιατί μπορεί να καεί η αποθήκη αλλά και τα ποντίκια θα καουν(όπου ποντίκια ο καθείς ας σκεφτεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΝΤΥΠΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικα φάνηκε ποιους αντιπολιτευονταν τα περιβόητα πανελλαδικά μπλοκα και γενικοτερα η πλειονότητα των αγροτών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η χουντα της επταετιας δεν ηταν τιποτα σε αυτο που θα παθουμε ολοι καλα μας κανουν καλο υπνο να εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.