Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΓΑΣ Μελίκης - ΦΟ Αριδαίας 86-73


Αποδεκατισμένη από τραυματισμούς και ιώσεις η ομάδα μας, γνώρισε φυσιολογικά την ήττα στη Μελίκη με 86-73, από έναν ανώτερο αντίπαλο.
Παρά τις πολλές απουσίες, οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη έκαναν φιλότιμη προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να μείνουν κοντά στο σκορ αλλά με την εμπειρία και την ευστοχία τους οι γηπεδούχοι κρατούσαν μια διαφορά ασφαλείας σε όλο το ματς. Ακόμα και στο τρίτο δεκάλεπτο, που η διαφορά μειώθηκε στους έξι πόντους, η Μελίκη βρήκε τις λύσεις για να καθαρίσει γρήγορα τον αγώνα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ Μελίκης για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Δεκάλεπτα: 33-21, 50-34, 69-52, 86-73
Διαιτητές: Δέλλας-Κωνσταντινέλης

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 27(5), Στοϊτσης 23(3), Ντόβας, Μαγαλιός 2, Πεϊμανίδης 3(1), Ρογγότης 2, Εσερπόγλου, Παπαδόπουλος 2, Λέφας 1, Ημερίδης 26(1).

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Κανονίδης, Αμπάρης 2, Θωμαΐδης, Πέτκος 11(3), Πετρούδης 4, Στρέπκος, Παντής, Πονόπουλος, Γεωργάκης 10, Μακρόπουλος 29(4), Παουλεάνου 15(1), Κληντσάρης 2.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Αντιλήφθηκαν εκεί στο ΦΟΑ ότι διέλυσαν την ομάδα ή ακόμα πετάνε χαρταετό; Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε, τζάμπα στέλνουμε τα παιδιά μας τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.