Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχή απολύμανση σε δημόσιους χώρους πραγματοποιεί ο Δήμος Έδεσσας


Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ο Δήμος Έδεσσας έχει πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους εξυπηρέτησης κοινού, όπως το Δημαρχείο, το πρώην Δημαρχείο Βεγορίτιδας, τα ΚΕΠ Έδεσσας και Άρνισσας. Επίσης, έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση στις παιδικές χαρές όλου του Δήμου Έδεσσας, καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους, παράλληλα με την τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων που καλούν τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια. Οι απολυμάνσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να περιορίσουμε κατά το δυνατό τη δυνατότητα εξάπλωσης του ιού.

Στην είσοδο του Δημαρχείου γίνεται θερμομέτρηση από εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε εισερχόμενο, ενώ όλο το προσωπικό φοράει γάντια.

Τα ΚΕΠ θα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή, από 7:30 έως 15:00, σύμφωνα με κεντρική οδηγία, που αναφέρει επίσης ότι απαιτείται τηλεφωνική προσυνεννόηση, προκειμένου να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός. Επιπλέον οι πολίτες έχουν την δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πύλης ermis.gov.gr να πραγματοποιούν αιτήματα ηλεκτρονικά στα ΚΕΠ.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστούμε την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών που ανταποκρίθηκε στις οδηγίες και έχει περιορίσει τις μετακινήσεις στο ελάχιστο δυνατό. Από την πλευρά μας λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούμε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης. Συνεχίζουμε να απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να μείνουν στα σπίτια τους.

Επίσης, απευθύνω έκκληση στους πολίτες να μεταβαίνουν στο Δημαρχείο για την εξυπηρέτησή τους κατά τις ώρες 8:00 – 12:00. Όλοι μαζί μπορούμε να υψώσουμε τοίχος στον κορωνοϊό και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που είναι στις επάλξεις για την προστασία όλων μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο δήμος Έδεσσας θα απολυμανει τα σχολεία? Επίσης γιατί δεν σφραγίζει τις παιδικές χαρές όπως κάνουν οι υπόλοιποι δήμοι? Τι να σου κάνει μια απολύμανση όταν συνεχίζουν να παιζουν μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ. ΓΙΑΤΊ ΕΞΑΙΡΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

      Διαγραφή
  3. Είναι χουβαρνταδες οι εδεσαιοι θα τα κάνουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ.
      Η ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΚΙΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π

      Διαγραφή
  4. Μόνο εγώ είδα στην φωτογραφία δίπλα στο αντισηπτικό υπάρχει και η τυρόπιτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.