Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς λαϊκές αγορές η Αλμωπία


Σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας για παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου μας, μετά από εισήγηση της επιτροπής διαχείρισης καταστάσεων που προέρχονται από την εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι βασικό μέλημα του Δήμου μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. Αυτή η υγειονομική κρίση, πλήττει λίγο πολύ, όλους μας. Στο βωμό όμως της οικονομικής σταθερότητας ή και επιβίωσης, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τον άνθρωπο. Δεν αποφασίζουμε ελαφρά τη καρδία. Σταθμίζουμε, αξιολογούμε τους κινδύνους και προτείνουμε το βέλτιστο για την ασφάλεια όλων μας, ακόμη κι όταν αυτό είναι η μηδενική λύση.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία των συνδημοτών μας που βιοπορίζονται από τις τοπικές λαϊκές και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν την απόφαση του Δημάρχου και την ΠΝΠ της 14/3/2020 ΦΕΚ 64 Α, προστατεύοντας τους συμπολίτες τους και πάνω απ όλα τους εαυτούς τους και τους οικείους τους.

Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην κανονικότητα και όλα αυτά να είναι ένα παρελθόν που δε θα μας κάνει να ντρεπόμαστε.

Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Η ΦΕΚ την οποία επικαλείται ο δήμαρχος στην ανακοίνωση του, λέει ξεκαθαρα ότι οι λαϊκές αγορές παραμένουν ανοιχτές,οπως και τα σούπερ μάρκετ και οι αγορές τροφίμων. Ας μας δικαιολογησει με επιχειρήματα την απόφαση του, διοτι τα τροφιμα είναι αναγκαία και χωρίς τις λαϊκές στα σούπερ μάρκετ θα γίνεται το αδιαχώρητο και οι τιμές τους δεν θα βρίσκουν κανέναν ανταγωνισμό,κοινως θα κοστολογουν όσο γουστάρουν. Για να μην σχολιάσω την ποιότητα των ζαρζαβατικων και των ιχθυων στα σούπερ μάρκετ.. Θα ήθελα λοιπόν να ήξερα για ποιον λόγο τη στιγμή που βγαίνει μια επίσημη οδηγία από το κράτος, ο κάθε δήμαρχος με αυθαίρετη δική του απόφαση, αναιρεί τις επίσημες αποφάσεις και εμείς σαν εργαζόμενοι μένουμε στο έλεος του Θεού, με τους μεν να μας λένε να δουλέψουμε, τους δε όχι, το εμπόρευμα μας να πετιέται χωρίς κανείς να νοιάζεται.. Το υπουργείο θεωρεί ότι σαν πωλητής λαϊκών με τρόφιμα εγώ δουλεύω, αφού οι λαϊκές δεν απαγορευτηκαν και έτσι θεωρεί οτι δεν θα δικαιούμαι καμία αποζημίωση, κανένα βοήθημα.. Δεσμεύεται λοιπόν ο δήμαρχος ότι εφόσον μου απαγορεύει να εργαστώ θα με αποζημιώσει εφόσον δεν το κάνει το κράτος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.