Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΕ Πέλλας βραβεύει καινοτόμες γεωργικές πρακτικές βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας


Πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή σε βιοκαλλιεργητές της Πέλλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα στον αγροτοδιατροφικό κλάδο και τις σύγχρονες τάσεις στις διεθνείς αγορές, έχει ξεκινήσει μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων για την υποστήριξη καινοτομικών αγροτικών πρακτικών, όπως η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Η ζήτηση για ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, με κύριο εκπρόσωπο τα προϊόντα βιολογικής παραγωγής, αυξάνει συνεχώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όλο τον κόσμο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους αγρότες και κτηνοτρόφους που επενδύουν στη γνώση και στην καινοτομία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, προσκαλεί αγρότες και κτηνοτρόφους που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να συμμετέχουν σε μία πρότυπη δράση ανταλλαγής εμπειριών «καλών» πρακτικών, ενημέρωσης για την ανάπτυξη καινοτομικών μεθόδων παραγωγής και βράβευσης των αρίστων. Η φόρμα συμμετοχής στη διαδικασία της βράβευσης διατίθεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας (ΔΑΟΚ). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23813 51364, 23813 51256 (Έδεσσα) και 23813 52318 (Γιαννιτσά).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.