Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Έδεσσας η Αθηνά Τσιτιρίδου - Ευχαριστήριο


Χθες, 3/3/2020 συγκλήθηκε για πρώτη φορά μετά την πρόσφατη συγκρότηση του το νέο 5μελες της ΟΝΝΕΔ Έδεσσας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πέλλας, με σκοπό την εκλογή του προέδρου και των υπόλοιπων θέσεων των μελών του! Μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες που ακολούθησαν και αφού έθεσα υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου, εκλέχτηκα σε αυτήν απο τα μέλη και γι αυτόν τον λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω κάποιες ευχαριστίες! 

Αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΟΝΝΕΔ που μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που αγαπάω και πιστεύω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του 5μελους για την στήριξη στο πρόσωπο μου και την εκλογή μου και φυσικά στον προέδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας Θεοδόση Ουραηλίδη που μας παραχώρησε τα γραφεία της ΝΟΔΕ, ώστε να γίνουν οι εκλογές! 
Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στο Χρήστο Παπατούση για όλη την στήριξη και καθοδήγηση από την αρχή των διαδικασιών μέχρι και το πέρας τους, αλλά και στο Μάκη Χατζηλιάδη για το υπέροχο κλίμα συνεννόησης μεταξύ ΔΗΜΤΟ και Νομαρχιακής, το οποίο διατήρησε! 
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον προκάτοχο μου σε αυτή την θεση Άκη Αργυρό,για την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο μου αλλά φυσικά και για το πλούσιο έργο που μου αφήνει και τις εκατοντάδες νέες εγγραφές μελών που έγιναν πρόσφατα!
Βασικό μου μέλημα από σήμερα είναι να εξελίξουμε όλοι μαζί το έργο της ΟΝΝΕΔ συμβάλλοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στην πορεία των νέων του Δήμου μας!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.