Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αύξηση των νοσηλευτών στα Νοσοκομεία της Πέλλας ζητά ο Δ. Σταμενίτης


Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη ανακοινώνεται ότι άμεση  ήταν η παρέμβασή του για αύξηση του αριθμού των θέσεων του επικουρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία του Νομού Πέλλας.

«Εγκρίθηκαν 23 θέσεις»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη Διονύση το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θέσεων επικουρικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Σύμφωνα με την απόφαση «Έγκριση πρόσληψης λοιπού, πλην ιατρών, επικουρικού προσωπικού», για το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας εγκρίνονται, με βάσει τα αιτήματα της Διοίκησης των Νοσοκομείων, 23 θέσεις επικουρικού προσωπικού, ( ΤΕ Νοσηλευτικής, ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών, ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Μεταφορέων Ασθενών, ΥΕ ΒΥΠ ειδ. Βοηθών Θαλάμων, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστήριών, ΔΕ Βιολογικών και Ιατρικών Εργαστηρίων).

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία τόσο με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Κοντοζαμάνη όσο και με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε την αύξηση του αριθμού των θέσεων καθώς επίσης και την αύξηση των ειδικοτήτων. Τόνισε την αναγκαιότητα της επαρκούς στελέχωσης των Νοσοκομείων της Πέλλας προκειμένου η δύσκολή περίοδος που έρχεται να μας βρει έτοιμους και χωρίς ελλείψεις. Από πλευράς τους οι αρμόδιοι ενημέρωσαν το Βουλευτή ότι θα προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες με σκοπό να ικανοποιηθεί το αίτημα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1500 αστυνομικούς χρειαζομσσταν; γιατροι και νοσηλευτές που τρέχουν και δεν φτάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΙΤΛΟΣ: Αύξηση των νοσηλευτών στα Νοσοκομεία της Πέλλας ζητά ο Δ. Σταμενίτης
    Η ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: η παρέμβασή του για αύξηση του αριθμού των θέσεων του ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ προσωπικού..
    Η ΟΥΣΙΑ: ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα τι να σου πω άνθρωπε μου. Έληξε η προκήρυξη χθες το βράδυ, και συ ζητάς τωρα να αυξηθούν οι θέσεις; Παντα άστοχος και ανεπικαιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα νοσοκομεία ζητάνε και το υπουργείο εγκρινει. Τι λέει ο Σταμενίτης; να ζητήσουν κι άλλους οι διοικησεις των νοσοκομειών. Τι σχέση εχει η προκήρυξη που έληξε χθες;;;; Αμα δεν ξερετε μη μιλάτε τουλαχιστον. Μπράβο του που το ζητάει τωρα και τοσο γρηγορα

      Διαγραφή
    2. Άστο μεγάλε. Οι διοικήσεις ολων των Νοσοκομείων ζητάνε τα κέρατα τους. Εγκρίνονται σε αυτους που το κάνουν με σχέδιο και επιχείρηματα. ΟΛα τα αλλα ειναι για εσωτερική κατανάλωση Νομου Πέλλας.

      Διαγραφή
  5. πολυ ουσιαστική παρεμβαση. μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να ντρέπεστε που ακυρωσατε τις δρομολογημενες προσλήψεις τον Σεπτέμβριο του 2019 γιατρών και νοσηλευτών μιλάτε; Εσείς τον Ιανουάριο του 2020 δεν προωθουσατε την ιδιωτικοποίηση της υγείας μέσω των ΣΔΙΤ; Αιδώς Αργείοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε 8,59 είσαι άσχετος ,οι διοικήσεις των νοσοκομείων αυτές τις θέσεις ζήτησαν, αυτές τις θέσεις συμπεριελαβε η προκήρυξη που έληξε χθές το βράδυ. Ολα τα άλλα που λες είναι παπαριες. Και να στοπω διαφορετικα,γιατί δεν ζήτησε πιο μπροστά από τις διοικήσεις; Μάλλον πετούσε φυσικό αεριο και εκεί αέρας κοπανιστός έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά σας πρόλαβε ο κορωνοιός αλλιώς θα την διαλούσατε την δημόσια υγεία όπως υποσχεθήκατε προεκλογικά με τους Μπάμπηδες και Πορτοσάλτηδες. Βγαίνει και κάτι υποχρεωτικά καλό αλλά μέχρι πότε? Θα το ξεχάσουνε οι κοντόφθαλμοι πάλι στις επόμενες εκλογές και πάλι αλίμονό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πρόλαβες να βάλεις δικούς σου. Ο Καραμανλής αλώνιζε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αηδιασμένος υγειονομικός17 Μαρτίου 2020 στις 7:04 π.μ.

    Πόσο σανό μάς ταΐζουν οι βουλευτές .Ζητησε λέει αύξηση την Δευτέρα το πρωί αφού είχε λήξει την Κυριακή το βράδυ η προκήρυξη!! Και την ζήτησε- εστω και ακαιρα- μάλιστα χωρίς προηγουμένως να ρωτήσει,εν πάσει περιπτώσει να κουβεντιασει με τον Διοικητή και τον αναπληρωτή του νοσοκομείου. Με τέτοια τρελά πως να πάει ο τόπος μας μπροστά!! Μα τόσο , τοσο πολύ μας περνάνε για κάφρους. Και όμως ορισμένοι το έφαγαν το παραμύθι,δηλαδή τον σανό!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 23 ΑΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙ;;;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.