Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναβάθμιση του τηλεφωνικού κέντρου του Διοικητηρίου στην Έδεσσα


Από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνεται ότι Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Μαρτίου, από τις 09:00 μέχρι τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αναβάθμιση του Τηλεφωνικού Κέντρου του Διοικητηρίου στην Έδεσσα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσκολία στην επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί τηλεφωνικός αριθμός στον οποίο θα μπορείτε να απευθύνεστε για επείγοντα θέματα.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τις υπηρεσίες στο Διοικητήριο μέσω e-mail που μπορείτε να τα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pkm.gov.gr στην επιλογή Πέλλα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Λες και όταν πέρνουμε τηλέφωνο απαντάει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη αναβάθμιση που θέλουν Εκεί μέσα είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα καταγραφής προσωπικού Πότε μπαίνουν και πότε βγάλουν γιατί καλά τα τηλέφωνα και τα κομπιούτερ αλλά όταν λείπουν συνέχεια άχρηστα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.