Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορονοϊός: Κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα για 14 ημέρες


Στην αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας προχωράει η κυβέρνηση, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του κοροναϊού στη χώρα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Το μέτρο αφορά όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και θα έχει άμεση εφαρμογή.

Θα ισχύσει για τις επόμενες 14 ημέρες και αφορά τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα σχολεία, τα ΙΕΚ και τα πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια. Το μέτρο όπως εξήγησε ο κ. Κικίλιας είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Ο ίδιος είπε ότι θα ληφθεί ειδική μέριμνα για εργαζόμενους γονείς και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα. Με έμφαση επανέλαβε ότι οι γονείς θα πρέπει να περιορίσουν τα παιδιά τους για να μειωθεί η διασπορά του ιού, έκανε λόγο για ατομική ευθύνη και είπε επί λέξη ότι «είναι η στιγμή που όλοι οι Έλληνες πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα». 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Θα κλείσουν όμως οι καφετεριες ,τα net cafe,τα μαύρα μεσάνυχτα ...και όλα τα στέκια των εφήβων?Η θα γεμίσει ο πεζόδρομος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η θα γεμίσει ο πεζόδρομος?
      ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ;
      ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ;
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.