Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέθανε άνδρας που δέχθηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων στη Θεσσαλονίκη


Την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, άφησε 65χρονος ο οποίος στις 6 Μαρτίου είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, στην περιοχή Ελαιόρεμα Πυλαίας.
Ο άτυχος άνδρας όλο αυτό το διάστηκα νοσηλευόταν με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος, στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. ...η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,...
    ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΔΕΣΠΟΖΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;
    ΠΡΟ 2 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
    ΥΓ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΓΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕΣΉΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΑ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΑΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ , ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και συνέχεια
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%9d%ce%91%ce%9d%ce%95%ce%a9%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%9f-%ce%9d%ce%95%ce%91-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%98%ce%95%ce%a3%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%91-%ce%a7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακελειό...!!! Αυτός έχει μαλώσει με την αλήθεια εδώ και 10 χρόνια έχει τόσες καταδίκες όσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημά σου είναι από ποιο site παίρνει κάποιος την είδηση ή αν η είδηση είναι αληθής;
      Η ηλιθιότητα δυστυχώς είναι αθεράπευτη

      Διαγραφή
    3. αυτο λέω και εγω Η ηλιθιότητα δυστυχώς είναι αθεράπευτη αλλά το μακελειό έχει χιλιάδες ψεύτικες ειδήσεις μην μου το κοτσάρεις για λινκ αλήθειας

      Διαγραφή
  3. Έχουμε φτάσει να δίνουμε περισσότερη αξία στα ζώα από τους ανθρώπους. Γέμισε ο κόσμος αδέσποτα κι είμαστε στο έλεός τους γιατί ούτε νοιαζεται κανείς να τα μαζέψει. Είναι του συρμού να ανήκουμε σε κάποια φιλοζωική γιατι συτο μας κάνει" ευαίσθητους".Στην πράξη; Μηδέν από μηδέν, μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε δημαρχε εισαι εδω? Αν αρπαξουν τα σκυλια κανενα δικο τους μπουτι(ας μην πω κατι περισσοτερο) τοτε θα ξυπνησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού τα ταΐζουν οι κάθε ηλίθιοι, δήθεν προστάτες, όποτε και όπως θέλουν και δεν ενδιαφέρεται κανένας ανευθηνουπεύθηνος του δήμου τι περιμένουμε να έχουμε και εμείς όπως στο Σέιχ Σού θύματα? Ήδη πέθανε ένας και ξανά δάγκωσαν 22χρονο! Ο δε σύλλογος των ζωόφιλων είναι τόσο αναίσθητος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα σε κάποιους ανεγκέφαλους εδώ μέσα που ασχολούνται με το από που μάθαμε την είδηση.

      Διαγραφή
  6. Τι θα πει αδέσποτο? Σε ποια Ευρωπαϊκή χώρα υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα? Ανεξέλεγκτα περιφερόμενα σκυλιά χωρίς έλεγχο? Δήμαρχε που είναι οι υπηρεσίες σου? Στον πλατανότοπο γίνεται το έλα να δεις με όλες αυτές τις α@α@η@ες που
    τα ταΐζουν. Μπολάκια με τροφές που τρώνε ακόμη και τα ποντίκια! Είναι ή δεν είναι αθλητικός χώρος και χώρος αναψυχής? Βάλε αν μπορείς μια τάξη, και αν όχι άιντε σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόλη σκυλάδικο κατατνησαν στην Έδεσσα, και πολλές άλλες σε όλη την Ελλάδα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.