Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Και αυτό το Σαββατοκύριακο οι Θεσσαλονικείς πήγαν στη Χαλκιδική


Και αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και το προηγούμενο, υπήρξε μετακίνηση Θεσσαλονικέων προς τη Χαλκιδική. «Έχουμε λίγο πιο αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων σε σχέση με χθες, σε κάθε περίπτωση όμως είναι λιγότεροι εκείνοι που ξεκίνησαν χθες και σήμερα για τη Χαλκιδική σε σχέση με αυτούς που ήρθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

Ο ίδιος διευκρινίζει, μάλιστα, πως «πολλοί από αυτούς που ήρθαν πριν μια εβδομάδα, παρέμειναν στη Χαλκιδική, όπως φαίνεται και από την κίνηση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών στις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ της περιοχής».

«Η δική μας παραίνεση προς τον κόσμο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του κορονοϊού, ήταν, αφού ήρθαν όσοι ήρθαν, τουλάχιστον να παραμείνουν στο σπίτι. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν και έξω και δεν αναμένεται να βοηθήσει την κατάσταση ο καιρός που σήμερα είναι καταπληκτικός» προσθέτει ο κ. Γιώργος.

Απευθύνει, άλλωστε, έκκληση σε όλους να σκεφτούν τον περίγυρό τους και τους δικούς τους ανθρώπους και να αναλογιστούν ότι το σύστημα υγείας στη Χαλκιδική δεν «σηκώνει» μεγάλη επιβάρυνση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ε πως???Να μην ετοιμάσουν τα σπιτια για το Πάσχα???Απερισκεπτοι τελειως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο ιός τους χτυπήσει, που δεν το εύχομαι τότε θα τους δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίδια αντίληψη με τους Μητροπολίτες σε τι διαφέρει η μ@λ@κ@α λοιπόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.