Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πέλλας και οι Παιδικές χαρές


Από το Δήμο Πέλλας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου. Επισημαίνεται ότι στην απαγόρευση συμπεριλαμβάνονται όλοι οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι καθώς και όλες οι παιδικές χαρές σε όλη την επικράτεια του δήμου Πέλλας.

Η απαγόρευση αφορά σε όλους τους δημότες που χρησιμοποιούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και σε όλους τους συλλόγους και τις ακαδημίες που δραστηριοποιούνται σε αυτές.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Αφου δεν εχουμε παιδικες χαρες δημαρχε. Μας δουλευεις? Οσο για τα γήπεδα αν θες να δεις βιντεο απο Γιαννιτσα κ Κρυα Βρυση πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε για αυτά που δεν έχουμε έβγαλε ανακοίνωση. Καμία σοβαρή απόφαση ας ανακοίνωση δεν είμαστε τόσο χαζοί όσο νομίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Νατάσα. Κάτσε στον καναπέ σου κορίτσι μου.θα κουραστείς να γράφεις για τον Σταμκο .έχεις να ζήσεις πολλά ακόμα με τον Σταμκο .κράτα καμία ιδέα και για την επόμενη τετραετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.