Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πέλλα στην πρώτη φάση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης - Παρέμβαση Λάκη Βασιλειάδη για τις περιοχές χωρίς διαδίκτυο


Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Πέλλας Λάκη βασιλειάδη ανακοινώνεται ότι η Πέλλα θα είναι μία από τις πρώτες περιφερειακές ενότητες της χώρας στην οποία ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Στην πρώτη πιλοτική φάση του προγράμματος προτεραιότητα θα δοθεί στην Γ’ Λυκείου, ώστε να μη χαθεί χρόνος λόγω των επερχόμενων Πανελλαδικών εξετάσεων, αλλά σύντομα θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες τάξεις.

Για την εξέλιξη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για την άμεση ανταπόκριση σε μια πρωτόγνωρη για τη χώρα κατάσταση. Συγχαρητήρια επίσης και στο Διευθυντή και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας για τις ενέργειές τους ώστε η Πέλλα να είναι από τις πρώτες περιφερειακές ενότητες της χώρας όπου θα χρησιμοποιηθούν τα καινοτόμα αυτά εργαλεία εκπαίδευσης.

Σε επικοινωνία μου με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής ζήτησα να υπάρξει μέριμνα και για τους μαθητές οι οποίοι ζουν σε χωριά και απομακρυσμένες περιοχές όπου υπάρχει περιορισμένη ή και καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο, τόσο μέσω επίγειας σύνδεσης όσο και μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δλδ, θα υπάρχει και δεύτερη φάση; Και με τα χωριά που δεν έχουν διαδίκτυο και κινητή τηλεφωνία τι θα γίνει; ποιά θα είναι η μεριμνα; Και πως ζούνε αυτα τα παιδιά στην διαδικτυακή εποχή,τόση καθυστέρηση; κρίμα. Πάντως μπράβο Λάκη μεγάλο προνόμιο όταν έχεις από τους λίγους βουλευτές που παραβρέθηκε στην ορκωμοσία της ΠτΔ!!! Διεκδικείς και περνάς ότι θέλεις.Συγχαρητηρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπεις ότι ο άνθρωπος διαπίστωσε ένα θέμα και το έθιξε; Ζήτησε να υπάρξει μέριμνα, άλλους βουλευτές πάντως δεν είδα να το θιγούν.
    Μπράβο Βασιλειάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.