Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με ειδική μάσκα το προσωπικό στο Δήμο Έδεσσας


Ο Δήμος Έδεσσας πρωτοπορεί στην προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πολιτών με τους οποίους έρχονται σε επαφή οι εργαζόμενοι για να παράσχουν υπηρεσίες, με τη χρήση μίας νέας εφεύρεσης. Πρόκειται για μία μάσκα, που προστατεύει αποτελεσματικά όλο το πρόσωπο του χρήστη, είναι επαναχρησιμοποιούμενη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Ίσως ένα από τα αποτελεσματικότερα μέσα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού!

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την εταιρία Soulis A.E., που διέθεσε πενήντα μάσκες για την αποτελεσματική προστασία όλων των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με το κοινό, αλλά και τους τρεις νέους επιστήμονες, τον Θοδωρή Μαριόγλου, τον Χάρη Γερεμτζέ και τον Δημήτρη Μουστάκα, που μας κάνουν υπερήφανους με αυτή την πολύ έξυπνη εφεύρεση!

Οι νέοι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι εκτός από λαμπερά μυαλά είναι και άνθρωποι με ευαισθησίες, ενώ η εταιρία Soulis A.E. δείχνει έμπρακτα ότι είναι μία μεγάλη εταιρία με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης!

Στα video που παρατίθενται ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, αναφέρεται στην πρωτοβουλία και την χρήση της μάσκας από το προσωπικό του Δήμου Έδεσσας, ενώ ο Αντιδήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Πασχάλης, εξηγεί τον τρόπο χρήσης της!

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Σούλη στην Σκύδρα τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;
      ΜΗΝ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΒΟΗΘΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Γιατί βγάζεις τόση Κάκια ρε φιλαράκι.η μισή Έδεσσα στην Σκύδρα και στα πέριξ δουλεύουν τρώνε ψωμάκι.η Έδεσσα δεν έχει τιποτα .μόνον δημόσιους υπαλλήλους .κάνε μοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΠΑ.
      ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ!! ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΑΚΡΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑΣ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΔΕΣ (ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ 'ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ' ΣΤΟ SKROUTZ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥΣ) , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο στην οδοντιατρική υπάρχουν τουλάχιστο 30 χρονια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.