Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών


Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  μας πατέρα Ιωήλ, την Σχολική  Επιτροπή  Δήμου Πέλλας  και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο  και τον Δήμαρχο Πέλλας Κο Στάμκο Γρήγορη για την ευαισθησία τους όσον αφορά  το σχολείο μας.

Επίσης τους μόνιμους  δωρητές μας:

Α) ΚΑΡΑΒΑΤΣΗΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. -TIGER PLAST. s.a.  καλούς μας φίλους και φίλους της κας Βαμβακίδου Πόπης  μητέρας  μαθητή μας, για την ετήσια μεγάλη δωρεά τους στο σχολείο μας. Μπουκάλια για τα λικέρ μας,  βαζάκια τις κηραλοιφές και .
Β))  τον φούρνο του κου Βακαλάκη Βαγγέλη  στα Γιαννιτσά, γιατί εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει το ψωμί για το πρωινό των μαθητών μας. 
Γ)  ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΣΑΛΚΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ που προσφέρουν κάθε εβδομάδα κοτόπουλα και αυγά για την σίτιση 25 μαθητών. 
 Δ)το Κρεοπωλείο ΥΙΟΙ Ι. ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε για το κρέας της εβδομάδας.   
Ε) τα Εκκοκιστήρια Καραγιώργου, τον κο Λυτούδη Νικόλαο, τον κο Γκιπατίδη Παναγιώτη, τον κο Θεοτοκίδη Χρήστο, τον κο Γκιτσιούδη Χρήστο, τον κο Παπαδημητρίου Νικόλαο, για την υπέρμετρα μεγάλη δωρεά τους στο Σχολείο μας με  γεωπονικά εφόδια  και πληθώρα φυτών  για τα θερμοκήπια μας, τον Γεωπόνο κο Ιωαννίδη Γεώργιο από τα Κουφάλια και τον κο Σαββόγλου Ιωάννη, αγρότη από την Ραχώνα για την μεγάλη δωρεά τους στο σχολείο μας με γεωπονικά εφόδια για τα θερμοκήπια μας. 
ΣΤ) Τον κο Α και την κα Ε. από την Θες/νίκη ,φίλους της κας Καρτσώνη Χριστίνας μητέρας του σχολείου μας,  για την προσφορά τους στο Σύλλογο Γονέων μας.
Ζ)  Τους φίλους και συνεργάτες της κα Γκιόκα Πανδώρας μητέρας μας από τα Κουφάλια, τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημ Κουφαλίων, την Ένωση Γονέων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος για την προσφορά 
σ το σχολείο υλικών  για το εργαστήριο Μαγειρικής –Ζαχαροπλαστικής. 
Η)τον κο Μποχωρίδη Πέτρο και την σύζυγό του, ιδιοκτήτες του φούρνου  << Ο Φούρνος του Μανώλη>>  στα Κουφάλια για τη δωρεά αρτοσκευασμάτων και τσουρεκιών  στο σχολείο μας.
 Θ)Τον κο Σάββα  Ιωαννίδη,  αγρότη από τα Κουφάλια για την δωρεά τσουβαλιών με ρύζι, φακές και φασόλια για το Εργαστήριο Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής 
Ι) ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ MEdica Ιδιωτικό Πολυϊατρείο Γιαννιτσών Ι.Α.Ε για την δωρεά μιας τετράφυλης ντουλάπας.
Θ)την κα Σαρόγλου Χριστίνα, Φροντιστήριο ξένων γλωσσών ABC στην Κρύα Βρύση Πέλλας για την δωρεά της για τις ανάγκες του σχολείου.
Λ) το ΤΣΟΜΠΑΝΗ Γ. ΘΕΡΑΠΗ DELICATESSEN, παραδ. προϊόντα στα Γιαννιτσά, για την δωρεά ενός τενεκέ τυρί, ελαιόλαδου και μιας κούτας γάλατος.
Μ)το φούρνο Τεμπερικίδη Ν. στο χωριό Αξό  Γιαννιτσών για τα κουλούρια που μας στέλνει  κάθε Τετάρτη.  
Τέτοιου είδους ευγενικές χειρονομίες μας συγκινούν βαθιά και δηλώνουν πως όσο υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.
Ευχαριστούμε θερμά τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών για την αδιάκοπη στήριξή τους  στο δύσκολο έργο μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Σαρακοστή..

Η Διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών
Αλμπανίδου Πολύνα

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών
Σεμερτζίδου Ειρήνη
Βαμβακίδου Παρθενόπη
Πανδώρα  Γκιόκα
Κλωνάρης Γρηγόρης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.