Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιμελητήριο Πέλλας: Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία των μελών


Αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στη χώρα μας, το Επιμελητήριο Πέλλας ανακοινώνει μέτρα πρόληψης και προστασίας κατά τη διάρκεια υποδοχής και εξυπηρέτησης των μελών μας, μέχρι και 31-03-2020 με δυνατότητα αναπροσαρμογής, εφόσον κριθεί σκόπιμο.

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση με φυσική παρουσία των μελών μας

Ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού και με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, του προσωπικού και των μελών μας, η υπηρεσία δεν θα εξυπηρετεί το κοινό με φυσική παρουσία κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2020 έως 31-03-2020. Καλούμε τα μέλη μας να μην προσέρχονται στην υπηρεσία ώστε να αποφύγουμε περιστατικά συνωστισμού & τυχόν διασποράς του ιού. Παρακαλούμε να αξιοποιούν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συγκεκριμένα:

Για Υπηρεσία Επιμελητηρίου & ΓΕΜΗ: info@pellachamber.gr
Για Ειδικά Μητρώα - Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές: etaep@pellachamber.gr 
Επίσης για την πληρωμή συνδρόμων, πιστοποιητικών, οφειλών κλπ οι πληρωμές θα γίνονται μόνο μέσω τραπεζικού συστήματος. 

Εάν είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τότε μόνο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και συγκεκριμένο ραντεβού, θα μπορούν να προσέλθουν στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου. 

Είναι κοινωνικό μας καθήκον να υποβοηθήσουμε το έργο της Πολιτείας & να εφαρμόσουμε πιστά τις οδηγίες ώστε να περιορίσουμε το μέγεθος διασποράς του κορωνοϊού. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Λες και που ήσασταν εκεί τι κάνατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ισόβιο παππού και τα μάτια σας. Έχει ακόμη έως τα 100 να προσφέρει στην γιαλα να τον βάλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.