Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λ. Βασιλειάδης: Πληρωμές ΕΛΓΑ πριν το Πάσχα - Αναλυτικά τα ποσά στις κοινότητες της Πέλλας


Συνεχίζεται από τον ΕΛΓΑ η καταβολή των αποζημιώσεων για ζημιές στις καλλιέργειες για το έτος 2019. Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί πληρωμή, όπου το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί για την Π.Ε. Πέλλας ανέρχεται σε 5.766.500,57 €. Παρατίθεται η αναλυτική κατάσταση ανά Δήμο/Κοινότητα με τα ποσά και τις ημερομηνίες των καταστροφών, με βάση τα στοιχεία του οργανισμού.

Με αφορμή το γεγονός, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:
«Ο Υπουργός και η Διοίκηση του ΕΛΓΑ αντιλαμβάνονται πλήρως τις συνθήκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Έλληνες αγρότες, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο της πανδημίας. Άκουσαν τα αιτήματά μας και καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να αποπληρωθούν όσο περισσότερα τοπικά διαμερίσματα γίνεται για τις ζημιές της περσινής, πραγματικά καταστροφικής χρονιάς.
Ενημερώνουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη πληρωμή και πρόθεση τόσο του Υπουργείου όσο και της Διοίκησης είναι να ακολουθήσει, στα μέσα Απριλίου, μία δεύτερη πληρωμή, ώστε να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά. Παραθέτουμε τα στοιχεία που αφορούν τις κοινότητες της πρώτης πληρωμής. Κοινότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή, θα συμπεριλαμβάνονται στην επόμενη.
Έτσι λοιπόν, πριν το Πάσχα ένα σημαντικό ποσό των αποζημιώσεων θα έχει καταβληθεί, ώστε οι παραγωγοί να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Παράλληλα, αιτήθηκα, εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η καταβολή του 65% κάθε πορίσματος, να προχωρήσει η καταβολή του υπολοίπου 35%, άμεσα, λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων που βιώνει η χώρα. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που το Υπουργείο και ο ΕΛΓΑ θα πρέπει να εξαντλήσουν τις ταμειακές δυνατότητες του Οργανισμού ώστε να δοθεί όσο πιο σύντομα γίνεται το σύνολο των αποζημιώσεων της περσινής χρονιάς.»

Αναλυτικά τα ποσά σε χωριά της Πέλλας:






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. MAS TA EIPANE APO XUES. MEGALH DOULIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη σου βασιλειαδη,για το χωριο σου τα φολεψες καλα,οι υποληπη πατε να πνιγιτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα ρε κοντρα βαζετε οι βουλευτες για το ποιος θα τα ανεβασει πρωτος. Σπουδαια δουλεια κανετε για να δικαιολογειται τον μισθο σας. Θα δω την μαγκια σας εαν απολογιθειται για την αδικια απεναντι στους παραγωγους συμπυρινων ροδακινων. Αντε λοιπον ποιος εχει τα κοτσια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Λάκη τουλάχιστον μας λες πως θα γίνει και δεύτερη πληρωμή πριν το Πάσχα κάντε ότι μπορείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομα και στον ελγα,μεσον.
    Ξεφτιλες δεν ντρεπεστε καθολου?
    Χωρια με 300 κατοικους τους εβαλαν 600.000 και σε 10000 κατοικους 100000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τα ζωικά να δείτε τι γίνεται με τον έλεγα ποτέ δεν πληρώνουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε μας ρε όψιμε μαιντανέ της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι νταβατζίδικο κράτος έχουμε ρε παιδιά? Βουλευτής πρέπει να ανακοινώνει τα ποσά? Ο ΕΛΓΑ δεν μπορεί ή του κόψατε τα @ρ@ι@ι@? Πόσο νταβατζίδες το παίζετε ρε Βολευτές? Ντροπή σας, αλλά και περισσότερη ντροπή σε όσους σας ψηφίζουν. Ρεζίλιαααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω δεν ειδα κ λεφτα π ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια σελίδα δεν υπάρχει μετά το Λιποχώρι και μέχρι το Νησί λείπουν πολλά χωριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λακη παλέψτε και για το υπόλοιπο 35% , καλά έκανες και λες πως θα γίνει πληρωμή κ αλλη πριν το Πάσχα γιατί μέχρι τώρα ο άλλος βουλευτής μας το έπαιζε πως το παλεύει για να μας δείξει ότι το έκανε αυτός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!! Στο ίδιο έργο θεατές!! Δυστυχώς ,καμιά διαφορά ,από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ,την ίδια τακτική ακολουθούν .Δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις του ΕΛΓΑ.Ο κόσμος διαμαρτύρεται για τις αδικίες,και αυτωνων το αυτάκι ,έστω και αν είναι της νέας γενιάς, δεν ιδρώνει .Γαιδαρος είν ο γάιδαρος , αν εφορεί και σέλλα κ η γριά κι αν εμορφιζεται, δεν γίνεται κοπέλα!! Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να γίνει οπωσδήποτε δεύτερη πληρωμή πριν το Πασχα.Έχουμε στερεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε μου 4:32 τα χοντρα πακετα πεσαν σε 3 χωρια,οποτε μην νοιαζεσαι για χαμενες σελιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενας φιλος απο την κρυα βρυση μου εδειξε το πορισμα του το οποιο πηρε με τροπο που δεν μας ενδιαφερει.
    100% που ως ανωτερο ποσοστο ειναι δηθεν το 85,και παρα μα παρα πολυ καλα κιλα. Για να δουμε σε εμας που εσπασαν και τα δεντρα ακομα τι θα βαλουν.
    Μαζευονται τα στοιχεια κυριοι του ελγα τα οποιοα θα παραβαλλουμε και βαση και αποδεικτηκου οπτικοακουστηκου υλικου θα ζητηθουν εξηγησεις και ευθυνες με καθε νομιμη οδο.
    Λιγες μερες υπομονη.
    Το βισμα,θα βγει απο την πριζα του ελγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.