Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Ενωτική Δράση": Μένουμε σπίτι!


Συνδημότες και συνδημότισσες. Είναι γεγονός ότι όλοι μας βιώνουμε μια ασυνήθιστη κατάσταση. Καλούμαστε να αλλάξουμε τους ρυθμούς της ζωής μας. Σαν σενάριο ταινίας, περιορίζεται η ελευθερία του καθενός από εμάς κάτι που σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Πρέπει όμως να γίνει. Για λίγο, ώστε να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή όλοι μαζί.
Όλη η επιστημονική κοινότητα επισημαίνει ότι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη. Η επιμελής τήρηση των κανόνων που θέτει το υπουργείο υγείας πρέπει να είναι το πρώτιστο μέλημα μας με γνώμονα την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και απέναντι στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Δεν θα τους επαναλάβουμε, είναι δεδομένη η πληροφόρηση πλέον ανά πάσα στιγμή από τα ΜΜΕ και τα social media.
Υπεύθυνα και συνετά, εφαρμόζουμε τις οδηγίες κατά γράμμα και προχωράμε ενωμένοι για να βγούμε νικητές σε αυτόν τον πόλεμο, γιατί περί αυτού πρόκειται. Η διάρκειά του, όπως όλοι ξέρετε, θα κριθεί από την κοινωνική συμπεριφορά μας.
Στο σημείο που έχουμε φτάσει μόνο η ενότητα μετράει. Γι αυτό ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη το εγώ και να σκεφτούμε το εμείς. Αν δράσουμε έτσι, τίποτα δεν πρέπει να μας φοβίζει.
Καλό κουράγιο και υπομονή σε όλους μας! Αν κάνουμε το σωστό, στο τέλος θα είμαστε ατομικά και συλλογικά, νικητές!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ρε παιδιά για καθηστε λίγο να το συζητήσουμε.Ωραια να μείνουμε σπίτι.Ποιος θα μας ταιζει.Καποιοι άνθρωποι πρέπει να δουλέψουν για να ζήσουν γιατι οι γονείς τους μπορεί να ήταν μεροκαματιάρηδες όπως οι πέρισσοτεροι σήμερα.Αντε και αντέχουμε μια βδομάδα και δύο αν συνεχιστεί τι θα γίνει?Ρωτάω?Μην μου πει κανείς τα ψίχουλα που θα μας δώσει η κυβέρνηση....γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο μεγάλε.Καλα τα λες.Αυτο που γίνεται στα ΜΜΕ είναι το κάτι το πρωτόγνωρο.Δε έχει ξαναγίνει!Βγαίνουν στις καμπάνιες κατά του covid-19 άτομα που μπορούν να αντέξουν όχι 2 βδομάδες αλλά 2 αιώνες αν δεν δουλέψουν(Μουρίνιο,Βενγκέρ,Μαράια Καρεη κτλ).Ας βγάλουν και κανένα άλλον που ξέρεις πως ειναι να ζεις με 400-500€ κ.Μητσοτακη που δεν μπορείτε να φανταστείτε πως είναι να ζεις ΟΧΙ με 800€ που είπατε κάποτε.Καλο σας βράδυ κύριοι κ κύριε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.