Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κεραμέως: Μετά το Πάσχα θα ανοίξουν τα σχολεία


Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα δοθεί παράταση στο κλείσιμο των σχολείων έως την Παρασκευή 10 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι τα σχολεία στην καλύτερη περίπτωση θα ανοίξουν μετά το Πάσχα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Για την προστασία μας κεραμεως;
    Μήπως να ελέγχετε αυτους που έρχονται από το εξωτερικό;
    Παιδιά που ήρθαν από Σκωτία και διάφορα μέρη μας είπαν δεν γίνεται κανένας έλεγχος στα αεροδρόμια, καμία θερμομετρηση καμία ενημέρωση για καραντίνα, τίποτε. Το ίδιο συμβαίνει και στα λιμάνια Πάτρας Ηγουμενίτσας. Λίγη ντροπή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην απευθύνεις το παραπάνω ερώτημα στη συγκεκριμένη γιατί μπορεί ως μη ειδική - αρμόδια να μη σου απαντήσει.
      Ρώτα την όμως τα εξής;
      Γιατί ενώ είχε ξεκινήσει το πρόβλημα και τα σχολεία άρχισαν να κλείνουν, κατέφθαναν στην Ελλάδα μαθητές με τα γνωστά προγράμματα erasmus, φιλοξενούνταν σε σπίτια μαθητών και διασκέδαζαν σε καφέ και club;
      Γιατί ενώ από τη μια διπλασίασε τα Σαββατοκύριακα του μήνα που αφήνουν οι μαθητές του δημοτικού τις τσάντες τους στα σχολεία, μέτρο Σύριζα, στερώντας τη δυνατότητα κάποιας επαφής με τα βιβλία με προοπτική όπως γράφτηκε να ισχύσει για όλα τα Σαββατοκύριακα από το επόμενο έτος.
      Βγαίνει και εξαγγέλλει εξ αποστάσεως μαθήματα για τους μαθητές του δημοτικού χωρίς να ελέγξει αν υπάρχουν οι υποδομές και οι δυνατότητες τη στιγμή που γίνεται από την κρατική τηλεόραση έκκληση για περιορισμό χρήσης του διαδικτύου λόγο υπερφόρτωσης;
      Το ότι δημιουργήθηκαν ήδη θέματα με το γιατί κάποιες τάξεις υποτίθεται ότι κάνουν και κάποιες όχι, προφανώς και δεν την ενδιαφέρει

      Διαγραφή
    2. Συμπληρώνω και γιατί καθυστερήσατε μία εβδομάδα για τις εκκλησίες? Ταυτόχρονα έπρεπε και θα τελείωνε η κρίση. Δεν έχετε τα....κότσια και μην κρύβεστε.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.