Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τον κορονοϊό στην Έδεσσα (φωτο)Με πρωτοβουλία των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κας Νατάσας Ιατρίδου και κ. Σωτήρη Μούκα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση για τον κορονοϊό.

Την ενημέρωση πραγματοποίησε η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας, κα Ελένη Καραντώνη προς τους διευθυντές και τις καθαρίστριες των σχολείων, έτσι ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση και πρόληψη για τον κορονοϊό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γιάννου, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Νατάσα Ιατρίδου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρης Μούκας και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Λαμπρόπουλος και Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα.

Δόθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές για την προστασία των ίδιων των εργαζομένων και γενικότερα την πρόληψη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κα Καραντώνη και όλους τους παραβρισκόμενους στην ενημερωτική συνάντηση και συνέστησε ψυχραιμία, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Έδεσσας κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.