Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημ.Το Αλμωπίας: Επίκειται μείωση υπαλλήλων στο ΕΦΚΑ/ΙΚΑ Αριδαίας;


Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε από υπαλλήλους του ΕΦΚΑ/ ΙΚΑ Αριδαίας, μας γνωστοποιήθηκε ότι επίκειται μετακόμιση σημαντικού μέρους του δυναμικού στην αντίστοιχη υπηρεσία της Έδεσσας.
Δηλώνουμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο μας βρίσκει αντίθετους ειδικά στην περίπτωση που αυτό θα οδηγήσει σε σταδιακή αποχώρηση της υπηρεσίας από την Αριδαία. Σας θυμίζουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά. Ήδη η Αλμωπία στερείται πολλών υπηρεσιών όπως ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ κά.
Μια περιοχή με περισσότερο πληθυσμό από τις γειτονικές επαρχίες, δικαιούται να εξυπηρετείται ισότιμα και με την ίδια ποσότητα υπαλλήλων.
Σε αυτήν μας την προσπάθεια θεωρούμε ότι κανένας πολίτης από όποια ιδεολογία και αν προέρχεται δεν θα βρεθεί απέναντι ενώ οι Βουλευτές μας θα είναι μαζί μας όπως έχουν αποδείξει έμπρακτα όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Πρόεδρος & το ΔΣ της Δημ.Το Αλμωπίας
Γιώργος Τζάτσης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Τζατζη φτανει πια η υποκρισία σου!! Πριν 20 ημέρες ο Αφέντης σου ο Σταμενιτης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε από την διοίκηση του ΙΚΑ να αυξηθεί το προσωπικό του ΙΚΑ της Έδεσσας, γιατι μεταφέρονται η έκδοση των συντάξεων στην Έδεσσα. Όπως και για τα Γιαννιτσά ζήτησε ,Για την αριδαια όχι μόνο δεν ζήτησε αλλα η πρόταση πού έκανε ηταν σε βάρος της Αλμωπίας.Τζατζη τότε γιατί δεν αντεδρασες; Γιατί το εκανες γαργάρα; Γιατί το εκρυψες; Ντροπή σου Ρε Τζατζη. Α, τότε πετουσες Αετό!! Ξαφνικά ξύπνησες!!.Αυτήν την υποκρισία σου και το όψιμο ενδιαφέρον σου και τις ψευτιές σου στους ομοϊους σου,όχι στους νοήμονες .Παρακαλώ να περάσει δεν βρίζω ,εκφράζω την αγανάκτηση μας.Αν υπάρχει έστω και ένας απο την ΔΗΜΤΟ που έχει απιδια και νομίζει ότι δεν λέω την αλήθεια να βγει και να απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση είναι σοβαρή και δεν φοβαται νσ θίξει...
      Αν ο Σταμενιτης κάνει παιχνιδακια μη φοβαται έχει κι αλλους βουλευτές η ΝΔ
      Ας έρθει να ζητησει ψήφο

      Διαγραφή
  2. ΕΣΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΦΙΛΕ 12.47.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αίσχος. Πότε ξανά ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.