Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστό για το κοινό τις επόμενες δύο εβδομάδες το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (Γιαννιτσών)


Για λήψη προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας του κορονοϊού, ενημερώνουμε τους συναδέλφους εργαζομένους ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο θα είναι κλειστό για το κοινό για τις επόμενες δύο εβδομάδες σεβόμενοι τις οδηγίες της Πολιτείας αλλά και τη Δημόσια Υγεία, τον συνάνθρωπο μας, συνάδελφο μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πέλλας  τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων που δοκιμάζονται πολλαπλά αυτή την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε δίνοντας μαζί με τη ΓΣΕΕ οδηγίες και διευκρινήσεις με αμεσότητα και εγκυρότητα για εργασιακά θέματα που σχετίζονται με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η εμφάνιση και διάδοση του κορονοϊού στη χώρα μας.
Η δημιουργία Ομάδας Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων με το όνομα ANTI –COVID-19, μέσα από την ειδική σελίδα και την ειδική φόρμα θέτει στη διάθεση των εργαζομένων το σύνολο των δομών της για πληροφόρηση, αλλά και υποβολή καταγγελιών, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία εκείνων που κάνουν την καταγγελία, αφού ήδη έχουν εμφανιστεί φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών.
Το ΕΚ καλεί όλους τους εργαζόμενους να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα της ΓΣΕΕ ακολουθώντας τον παρακάτω link για την ειδική σελίδα:  https://gsee.gr/?page_id=36762
Αλλά και για οποιοδήποτε θέμα εργασιακό που απασχολεί ή πρόκειται να ανακύψει το διάστημα αυτό , όπως π.χ. παραβατικές ή καταχρηστικές συμπεριφορές από εργοδότες εκμεταλλευόμενοι μέτρα καθ’υπερβολή τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργάνωση μας είναι :Πρόεδρος : 6932393043 Θεανώ Ζουρνατζίδου και Οργαν. Γραμματέας :6945993320 Γεώργιος Βουδούρης 
Στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε, η πρόληψη είναι ασφάλεια.
Η συμβολή όλων μας είναι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Π.Ε Π


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Λες και ήταν ποτέ ανοιχτό για τους εργαζόμενους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο πολύ την καθαρίστρια του εργατικού κέντρου λυπάμαι που θα έχει ξεπατωθεί στην απολύμανση όλες αυτές τις μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ήταν ανοιχτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί, ήταν ανοικτό τόσο καιρό; Και πάλευε για τα προβλήματα των εργαζομένων της Πέλλας; Που; Μέσα στα Γραφεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.