Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Ικανοποιείται το αίτημα για τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στην Καρυδιά


Τη διαβεβαίωση, μέσω επιστολής, του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλου, ότι ο οργανισμός σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στην Τοπική Κοινότητα της Καρυδιάς, εξασφάλισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σταμενίτης Διονύσης, ύστερα από σχετικό αίτημα του.
Το γεγονός ότι οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Καρυδιάς στερούνται των υπηρεσιών ταχυδρομείου, αφού δεν υπάρχουν ταχυδρομικές θυρίδες, είχε θίξει ο Βουλευτής με επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντόπουλο, στις 16.03.2020. 

Στο κείμενο της επιστολής του ο κ. Σταμενίτης τόνιζε ότι η συνθήκη αυτή έχει ως αποτέλεσμα:

1. Να χάνεται αλληλογραφία με σημαντικά πολλές φορές έγγραφα (τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες κτλ.).
2. Να μην τηρείται το απόρρητο της αλληλογραφίας καθώς οι φάκελοι που φτάνουν μένουν αναγκαστικά σε δημόσια θέα.
3. Και τέλος, να χάνονται λογαριασμοί όπως ΔΕΗ, τηλεπικοινωνιών, κτλ. 

Στα πλαίσια αυτά ο Βουλευτής ζητούσε την άμεση επίλυση του προβλήματος με την τοποθέτηση ταχυδρομικών θυρίδων στο κέντρο του χωριού της Καρυδιάς. 

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλός των ΕΛΤΑ ενημέρωσε το Βουλευτή ότι η Εταιρεία θα προβεί άμεσα στη σχετική ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να προχωρήσει στις από μέρους της ενέργειες για την προμήθεια και εγκατάσταση σωμάτων γραμματοθυρίδων στο πλαίσιο της εφαρμογής του ν. 4053/2012 και των αποφάσεων της Ε.Ε.Τ.Τ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.