Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρατείνεται το λουκέτο στα καταστήματα


Σε παράταση του μέτρου των κλειστών καταστημάτων, λόγω του κορονοϊού, προχωρά η κυβέρνηση, καθώς το «λουκέτο» παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι και τις 11 Απριλίου. 
Η προηγούμενη απόφαση ήταν για το χρονικό διάστημα από 14/3/2020 έως και 27/3/2020, ενώ η κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε από τους υπουργούς Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ αναφέρει ότι το μέτρο παρατείνεται και μέσα στον Απρίλη.

Δείτε ΕΔΩ την Κοινή Υπουργική Απόφαση

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Δεν τους φτάνει ο χρόνος για να τοποθετήσουν όλα τα μέμετια στα κέντρα που φτιάχνουν και βγάζουν νέα μέτρα απαγόρευσης κίνησης.Καταλαβατε τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο χρονών είσαι αν εισα κάτω απο 12 μην απαντήσεις

      Διαγραφή
    2. Ποσο βλακας μπορει να εισαι και ποσο κολλημενος στην ακροδεξια σου ιδεοληψια; Η τηρηση των μετρων δεν γινεται για κανεναν μεμετη! Για την δικη σου ασφαλεια και των παιδιων σου των γονιων σου! Αν θελεις να ψοφησεις καρφακι δεν μου καιγεται1 Εμεις ομως οι υπολοιποι δεν σου χρωσταμε τιποτα να αρρωστησουμε! τηρουμε τα μετρα της Πολιτειας! Ακουσες για κανενα κρουσμα κορονωιου στις δομες προσφυγων; ΟΧΙ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΜΙΣΗ ΠΕΛΟΠ[ΟΝΝΗΣΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!

      Διαγραφή
    3. Ναι ρε πανέξυπνε.
      Φτιάχνουν και καινούργιο χοτ σποτ στην Νέα Υόρκη γι αυτό κλείσανε και εκεί τα καταστήματα

      Διαγραφή
    4. Για αυτούς που ρώτησαν ειμαι 13 χρονών αλλά μιαζω μεγαλύτερος και η δουλεύω τσομπάνης στα πρόβατα

      Διαγραφή
  2. Όυου!!!Ζώα!Ξυπνήστε βλάκες κοντόφθαλμη.Αυτο βλέπετε εσείς βλάκες.Κοιμηθειτε λίγο ακόμα εσείς.Αν κατάλαβα εσείς είστε απο εκείνους που τους θέλετε και στα σπίτια σας.Κολο κομματοσκυλα.Κριμα αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά.ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ότι κανένας δεν τηρεί τα μέτρα που βάλανε.Γιατι και τα παιδάκια βγαινουνε μια χαρά και ωραια και ο καθένας για προσωπική άθληση βγαίνει με κάνα φιλαράκι δίπλα.Οσο αναφορά για την Νέα Υόρκη μεγάλε στα φρύδια μας να στο πω και έτσι.Δεν συντρέχουν κάνα μεγάλο κίνδυνο απο λαθροεπικους,ενώ εσύ σε λίγο.Και μην τρως αυτό που σου προσφέρουν τα ΜΜΕ!ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι στον υπολογιστή είσαι θα στις βρέξει η μαμάκα άντε σκουπισου και νανάκια

      Διαγραφή
  4. Να μάθετε να σέβεστε και να εκτιμάτε λίγο τους πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως μόλις σταμάτησε η βροχή στα χωριά λες και δεν συμβαίνει τίποτα όλοι στους δρόμους όλοι για καφέδες μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη κύριε.Εσεις που ειρωνευεστε αυτήν την στιγμή,αυτό είναι το επίπεδο σου και αυτά σου έμαθαν οι γονείς σου?Να ειρωνευεσαι.Τελικα μόνον εσείς έχετε παιδάκια βλέπω όλοι εμείς οι άλλοι ο πελαργός μας τα φερε κύριε (2:46,2:52,8:44,8:41).Αν δεν σας αρέσει αυτά που κάποιος εκφράζει μην ασχολείστε κύριε,βραστε κάνα αυγό να φάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.