Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Η Πρόσκληση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω των αλλεπάλληλων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων που συντελούνται στην ΑΘΕ και συγκεκριμένα στο τμήμα Χαλάστρα - Πολύκαστρο , σε έναν δρόμο που είναι χαρακτηρισμένος ως ¨δρόμος ταχείας κυκλοφορίας¨ χωρίς να τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές (ενδιάμεση λωρίδα ασφαλείας) με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση κλπ.

Την 6η Μαρτίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα: 
Έκδοση ψηφίσματος - Λήψη απόφασης για τις άμεσες ενέργειες του Δήμου Παιονίας σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου ταχείας κυκλοφορίας (ΑΘΕ) και συγκεκριμένα στο τμήμα Χαλάστρα- Πολύκαστρο. 

Η πρόσκληση έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω των αλλεπάλληλων θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων που συντελούνται στην ΑΘΕ και συγκεκριμένα στο τμήμα Χαλάστρα - Πολύκαστρο , σε έναν δρόμο που είναι χαρακτηρισμένος ως ¨δρόμος ταχείας κυκλοφορίας¨ χωρίς να τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές (ενδιάμεση λωρίδα ασφαλείας) με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση κλπ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.